Ce mai face Dragnea ? Inaugurează sedii de agenţii.

03 Decembrie 2010, 17:15 | 1785 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 

 Preşedintele Teleormanului şi Comandantul Suprem al Teldrumului şi al Proinvestului participă la festivităţi unde vorbeşte despre dezvoltarea administraţiei şi descentralizare. Interesul dumnealui variază în funcţie de bani şi de câştigul politic. 

Descentralizare, pentru ca banii din asfaltările promise de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului să ajungă în conturile Teldrumului, şi dezvoltarea administraţiei, pentru a face din Saelele capitala comunelor pesediste şi a angaja cât mai mulţi în primării. Domnul Dragnea a criticat "intenţia guvernanţilor de a reduce numărul de comune, fără să ţină cont de condiţiile socio-economice şi geografice, fără să respecte sentimentul de apartenenţă al cetăţenilor la o anumită comunitate".  Cum o mai fi gândit şi aiureala asta? 

Cei din Saelele,  Pleasov, Lunca, Uda şi alte fiefuri pesediste, nu se înţeleg între ei şi vor descentralizare? E o diferenţă mare între aceste comunităţi şi e nevoie stringentă de separare? În toată ţara s-au făcut tot felul de comune şi oraşele, pentru a atrage bani pentru cât mai mulţi angajaţi. Guvernul doreşte o întoarcere a acestora la nivelul de administraţie conform unui număr  minim de locuitori, care să reducă din angajaţii care doar se fac că muncesc. S-au angajat foarte mulţi în primării prin transformarea satelor şi comunelor în unităţi administrative superioare. În acest mod au fost tocaţi foarte mulţi bani. 

Prezent la inaugurarea noului sediu al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia ( ce pompos şi eficient sună), unde este şi preşedinte, domnul Dragnea a avut pe ordinea de zi un singur punct, şi anume: Proiectul de hotărâre privind mutarea instituţiei într-un sediu nou. Vă daţi seama ce a reuşit? Dezvoltarea birocraţiei! Poate o angajează şi pe Simona Ghinea să ţină contabilitatea! Dumnealui a înfiinţat această Agenţie în anul 1997 ( are şi un istoric, iata!) la Alexandria ( acum are sediul în Călăraşi) şi speră la o dezvoltare echilibrată a judeţelor care fac parte din aceasta. Cu alte cuvinte doreşte o sărăcire uniformă, că altceva nu este în stare. 

Această formă de organizare este o modalitate de pierdere a timpului şi de cheltuire a unor bani prin protocoale inutile. Dragnea nu avea cum să rateze aşa ceva. Judeţul Teleorman este printre cele mai sărace din ţară.

 Domnule Dragnea, dezvoltă judeţul, lasă agenţiile şi comitetele, de 15 ani nu faci nimic!

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.