Alexandria - ultima in clasamentul vietii al municipiilor resedinta de judet!

08 Iulie 2024, 12:32 | 673 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Clasament

Si totusi, alexandrenii au votat PSD si Dragusin. Probabil ca s-au obisnuit cu raul, caci binele cu siguranta nu il cunosc...

City Indexul este rezultatul City Manager Stefan Tabacitu-turnator securitate si City Finy Octavian Teodorescu. Clasamentul pe fiecare componenta: calitatea vietii-39, prosperitate-40, vibratie-37.

Mai mult >> de la sursa

Citeste si: VIDEO URZICA, OLT – OMUL CARE ADUCE PLOAIA SI RACOAREA

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Iulica pe 09 Iulie 2024, 09:15
#2
Traiti asa cum ati votat
Nu intelegem unde este noutatea in aceasta stire?Incepand cu era Dragnea,saracia si dezvoltarea prostiei sau spalatul pe creieri,s-au asezat si raspandit,dupa care s-a simtit foarte bine in tot judetul Teleorman,nu numai in Alexandria si celelalte orase.Dupa ce s-au distrus rand pe dand invatamantul,sanatatea,cultura si toata industria si economia,ce se putea instala la nivelul intregii zone,decat o saracie din ce in ce mai mare,minciuna si hotia la nivelul tuturor institutiilor de stat,conduse politic spre un falimant programat.Viitorul generatiilor ce vor urma,nu conteaza si nu intereseaza niciodata pentru PSD,ci doar pentru voturi.Asa ca,votati PSD,si dezastrul este asigurat.Si asa cum bine spunea un clasic in viata,urmarim cu interes si preocupare,nenorocirile ce stau sa vina in anul 2025.
ilie pe 08 Iulie 2024, 12:55
#1
va mirati ?
De ce va nirati !? Vedeti pe cine aleg acestia si va lamuriti. Tot felul de prostalai sunt alesi in conducerea judetului si oraselor lui...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.