Nativo deschide un magazin la centrul comercial Altex Turnu Magurele - gresie, faianță, mozaic, fațadă ventilată, parchet, mochetă, baterii de baie sau bucătărie, mobilier baie, căzi sau cabine de duș

06 Iulie 2024, 15:33 | 1334 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Nativo

Pentru cei care îndrăznesc să transforme o viziune în realitate alături de un partener de încredere, pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin, ci vor superlativul când vine vorba despre amenajarea casei – pentru ei există Nativo.

Prin tot ceea ce facem, ne propunem să aducem autenticitatea în casele cât mai multor români și să le oferim acces rapid, fără efort, la finisaje de interior de cea mai înaltă calitate: gresie, faianță, mozaic, fațadă ventilată, parchet, mochetă, baterii de baie sau bucătărie, mobilier baie, căzi sau cabine de duș.

Lumea amenajărilor interioare este vastă, la fel cum sunt și gusturile și personalitățile fiecăruia dintre noi. La Nativo, clienții au garanția că găsesc elementele care definesc cel mai bine conceptul lor de ”acasă”.

Prin profesionalismul echipei noastre și varietatea de produse și modele eficient expuse în showroom, Nativo devine partenerul ideal pentru arhitecți și designeri de interior, cărora le oferim consiliere profesională și ghidare pentru soluții optime de amenajare pentru clienții lor.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.