Politistul pe motocicleta a fost accidentat de unul care a luat permisul pe spaga

02 Iulie 2024, 23:14 | 1535 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Motociclist

Asta e adevarul. Psihologicul, fisa medicala, traseul - multi dau spaga pentru a lua permisul. Tot mai multi nebuni pe sosele.

Clar ca nu trebuia sa treaca testul psihologic si medical. Cum a luat sala si traseul?! Nebunii de pe sosele ajung sa produca accidente. 

Citeste si: GENERATIA DE SUFLET: SI-A DAT SUFLETUL SAU I-A IESIT SUFLETUL

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Piedone,permis toate categoriile,luate intr-o zi pe 03 Iulie 2024, 09:58
#1
SA URMARIM CAUZA NU EFECTUL
Oare cine le-o fi dat permise "nebunilor" astia?Nu cumva tot unii ca astia care sunt azi accidentati de catre mituitori?Am tot vazut la stiri cum s-au obtinut prin toata tara permise de conducere,cati bani se dadeau si pe la cine ajungeau.Si acum plangem de grija si mila politistilor spagari.Nu stiu cati dintre cei ce au luat permisul cu spaga,stiu sa scrie si sa citeasca,si poate stiti la cine ma refer.Asa cum deducem din toate aceste evenimente nefericite,primii infractori sunt insasi cei ce trebuie sa respecte si sa apere legea.De ce nu se respecta legea prin care orice doritor de prmis auto este obligat sa fie absolvent a minim 10 clase.In rest,orice argument adus,intra la capitolul discutii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.