Romania - Olanda - 90 - 900 (mil euro). Sa nu punem mult suflet. Trebuie sa fim realisti, nu sufletisti. Generatia realista

02 Iulie 2024, 16:24 | 508 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Romania

Romania - Olanda - 90 - 900 (mil Euro). Si olandezii pun suflet.

Asta cu generatiile de aur si de suflet sunt niste scorneli. Generatia de aur nu a castigat aurul, generatia de suflet a jucat la misto (fara suflet) foarte multi ani pana la acest Euro.

Sigur e o intamplare. Nu trebuie sa uitam cand ne-am rugat de ei sa joace fotbal. Pentru suflet e nevoie de continuitate. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Pana aici,atat s-a putut pe 03 Iulie 2024, 09:36
#1
Cam asta ne este valoarea
Nu e o rusine sa fi optimist,sufletist si patriot,increzator in sportivii tarii tale,dar atunci cand nu cunosti bine fenomenul si doar ai speranta si dorinta,realitatea iti da cu faptele in cap si iti arata unde ti-e locul.Una peste alta,nu ne putem compara cu infrastructura sportiva,cu traditia si tarile si cluburile unde joaca fotbalistii din Olanda.De palmaresul nationalelor,dealungul timpului,nici nu poate exista comparatie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.