Video Procurorii DNA au descins in Teleorman, comuna Peretu. Beniamin Rusu, fiul lui Doru Rusu, a fraudat fonduri europene

29 Iunie 2024, 08:14 | 1729 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Peretu

Procurori de la DNA și Parchetul European au descins, joi dimineață, la două firme din Teleorman abonate la lucrări publice pentru primăriile din județ, prin diferite programe guvernamentale sau PNRR.

Este vorba despre MCI Construct Invest SRL și Termosistem EHP SRL, societăți a căror cifră de afaceri a explodat în ultimii ani, în special de când au obținut contracte pe bandă rulantă la primăriile din județ.
Potrivit informațiilor, reușita în afaceri se datorează intervențiilor pe linie politică, prin diferite metode de…convingere.
Deși MCI CONSTRUCT nu apare ca principala firmă contractantă, a obținut multe lucrări prin subcontractare, succes care i-a adus numai în 2022 un profit aproape de trei ori mai mare față de anul 2020. Singurele contracte publice obținute ca firmă câștigătoare sunt la Peretu, în anul 2020 și la Pietroșani, în anul 2023.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Star pe 04 Iulie 2024, 12:24
#8
Corupți la pușcărie !
La Peretu a fost zona de interes a Șantajistului Pârvulescu ..Firma radiată este a lui .Fost Primar Peretu in combinați cu el se numeste Olteanu .Nevasta lui Olteanu unsa cu f .mare presiune din simpla angajat la ajfp Teleorman cu diploma ?.?! mare directoare . Ce a făcut fătuca asta pe la ajfp cu Gașca lui Pârvulescu o sa aflați cât de c*rând .
Bombonica pe 30 Iunie 2024, 13:07
#7
Pentru bombon.
Ma bombonele, titlu l.ai citit?

"Mai mult >> de la sursa" ai citit?
Anghel pe 30 Iunie 2024, 10:41
#6
AVETI CE VOTATI DE PESTE 34 DE ANI
Coruptia e cuvantul de ordine in Romania,la toate nivelurile.
Incomod pe 29 Iunie 2024, 15:05
#5
Nu câștiga nimeni licitații....
Decat cei care sponsorizeaza sau șanț protejați politic !

E de prăduială macabra a banului public și a fondurilor europene !

Câștiga licitațiile firme protejate,își opresc partea superioară apoi sa subcontracteaza,șpaga e 10%,la stabi care apoi o portioneaza
Bombon pe 29 Iunie 2024, 14:57
#4
???
Da la cine a fost dna-ul pina la urma ???

E secret, nu se știe ?
Alegător pe 29 Iunie 2024, 11:51
#3
Deturnare
Fel și fel de inginerii financiare fac și acoliții lu' Dragnea, cel care conduce din umbră județul! Dragnea după ce a furat tot și s- a împropietărit, privește liber la tot !
Bistriceanu pe 29 Iunie 2024, 09:23
#2
Haiducie pana in 2028
Pe cand si pe la Turnu Magurele,ca e atat de lucru si pe acolo?Chiar daca furaciunile nu au fost toate din fonduri europene.Conducatorilor li sa cam umflat capul de la atata putere si influenta politica,iar aroganta si suficienta au depasit orice limita.E adevarat,alegerile s-au terminat si asteptarile incep sa fie din ce in ce mai mici spre deloc,din partea cetatenilor.Din nou,obiceiurile si naravurile PSD-iste se vor instala confortabil la carma Primariilor.Sa vedem si pana cand vor mai tine astfel de preocupari si hotii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.