A decedat femeia care a fost lovita in zona hotelului Turris, in data de 31 ianuarie

24 Iunie 2024, 17:21 | 3961 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia

Doua prietene (57 de ani) se plimbau in zona centrala a orasului Turnu Magurele. Un sofer nu le-a observat si a intrat in ele. Politia nu a comunicat cum s-a produs accidentul.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dorina pe 28 Iunie 2024, 08:17
#2
SIGURANTA SI INCREDERE,DE LA CINE?!
In intrega tara pluteste nesiguranta si teama de a nu fi furat,inselat si mintit tocmai de catre unii ce paraziteaza autoritati ale statului.Coruptia,asa cum ne-o prezinta zilnic presa si televiziunile,pleaca tocmai de la inaltii functionari si decidenti ai statului.Sunt din ce in ce mai putini prin institutiile de forta care mai au demnitatea si c*rajul sa apere interesele si siguranta cetateanului,in schimb,pretentii si tot felul de avantaje,cu carul.
Un cetatean pe 27 Iunie 2024, 11:57
#1
saracul oras
Nu mai sunten,din pacate,in siguranta in orasul nostru.

Masinile ne calca,anumiti indivizi care stau in fata magazinului Profi ( de la Central ),dupa lasarea intunericului cand iesim din magazin si suntem cu spatele la ei arunca cu diverse lucruri spre noi si ce se mai intampla si in alte zone,nici nu vreau sa ma gandesc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.