Romania - Belgia, un meci al adevarului. Jucam fotbal sau bagam autobaza in poarta

22 Iunie 2024, 09:47 | 710 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Romania

Rezultatul e ceva de moment. Jocul prestat e de viitor si da speranta. Atacul e cea mai buna aparare. La noi, apararea e cel mai bun contraatac. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gicu Dobrin pe 24 Iunie 2024, 09:29
#2
PACANELE SI PARIURILE=SPORTUL ROMANILOR
Fotbalul nu mai e demult doar un simplu sport,s-a investit enorm in infrastructura si scoli de copii si juniori,iar seriozitatea ca sportiv este si ea un factor important pentru performanta.Ne si vedeam in finala,asa cum spunea Ciolacu,dar uitam ca majoritatea locuitorilor ce stau la case au WC-ul in c*rte.Aia ce mai stau pe la bloc*ri stau in fata scarilor si mananca seminte,beau bere la bidon de plastic si asculta manele.Cum poti sta la masa cu cei bogati,scoliti si imbracati bine,cand tu mirosi a branza si ceapa,iar scoala ti-a fost straina?!Fara economie puternica si investitii,fara un real invatamant si o sanatate buna,fara cunoastere si disciplina in orice activitate sportiva,ne vom uita la sport cu performante,numai pe la altii.Hai ca se apropie si Olimpiada de la Paris,sa vedeti si acolo cat suntem de pregatiti.
E liniște în oraș. Ciudat! pe 23 Iunie 2024, 07:50
#1
Oamenii e năuciți
Canicula i-a liniștit și pe cei mai agitați. Se adaugă și bătaia luată de la belgieni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.