Anunt important! La centrul comercial Altex se va deschide un magazin de gresie, parchet, etc

20 Iunie 2024, 13:00 | 2018 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Altex

Comerciantii din Turnu Magurele sunt foarte bucurosi de concurenta. Concurenta te dezvolta. Preturi fara concurenta.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Falconetti pe 23 Iunie 2024, 17:57
#4
Angajări
Cine se angajează la acest magazin???!!!Cine vrea Cătălin Catana de la ALTEX, că el își bagă nasul pe la toate magazinele de lângă ALTEX.Așa s-au făcut angajări și la PRACTI unde este soția lui(MIHAELA CATANA), numai cunoștințe de-ale lor. Mihaela Catana șefă la PRACTI,nu știe nici un aviz de marfă să facă, abia merge,doarme pe ea în magazin, parcă e Sf.Filofteia,doi proști amândoi și încrezuți.
Doamne cata prostie sta pe internet si cugeta pe 22 Iunie 2024, 10:18
#3
Nu mai putem respira de atatia culti in cap
Ilie,mai profesore de l.romana,ai inteles mesajul sau faci analiza pe text?Si daca tot te bagasi in seama,magazinul este CU.Dar la voi la partid se transimte ordinul fara sa-l puteti comenta,doar asa sa bagati batul prin gard si sa abateti atentia de la lucrurile si mesajele importante.Mars la scoala,citeste si intelege informatia,si nu mai faceti pe desteptii!
ilie pe 21 Iunie 2024, 21:01
#2
l. romana
In redactia voastra l. romana este facultativa !? Magazinul nu este DE..., este pentru...
#44 pe 21 Iunie 2024, 07:15
#1
ANUNT IMPORTANT?!
Chelului tichie de margaritar ii trebuia.Un anunt important ar fi aducerea unor investitori seriosi si crearea unor noi si suficiente loc*ri de munca.Pentru orice "preturi fara conc*renta"trebuiesc bani,ori banii in oras sunt din ce in ce mai putini.Si care este firma care va deschide acel magazin?Banii raman prin zona sau pleca in alte mari orase,asa cum pleaca marea majoritate a banilor de la multinationale,in afara tarii.Pe aici se traieste din consum,dar pana cand?Nu trebuie sa ne buc*ram de cei ce vin sa ne ia banii,ci de cei ce ne ofera loc*ri de munca si na dau bani.Fara astea,toate birurile ce se vor pune de la anul,ni se vor parea extrem de greu de suportat si de platit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.