Turnu Magurele - Magazinul Lidl are carne de vita de la Timisoara. Exista un magazin care are carne produsa in aceasta zona?

18 Iunie 2024, 15:29 | 2944 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Carne

Cei care conduc destinele acestei zone sunt preocupati de acest lucru?! Nu trebuie sa vindem in Lidl si la Timisoara.

De ce nu se dezvolta zootehnia si abatorizarea

Zeci de ani, pana sa vina nemtii, carnea a fost comercializata de oameni apropiati puterii locale. Carnea era importata si vanduta la preturi mari (afacere numai a lor).

Daca se dezvolta, pe scara larga, cresterea animalelor si abatorizarea, comerciantii protejati pierdeau bani multi, influenta, etc.  Asa pierd locuitorii.

Nu e mare lucru sa dezvolti zootehnia, nu se vrea. Daca cineva ar indrazni sa dezvolte acest sector important al agriculturii si al hranirii populatiei, imdeiat mafia locala a carnii ii inchide afacerea.

Deschiderea centrului comercial le-a pus afacerile in pericol. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Mary de la izbiceni pe 21 Iunie 2024, 17:14
#1
Am avut
Torni Măgurele a avut cele mai bune magazine de carne,și produse din carne care veneau de la ferma salcia,dar Livache (Livian Dragnea ) a adus doi labagii care au distru totul,adică pe fiulsau care l-a făcut din labă adică prost rău de tot și pe Puiu dragne care. A fost prima persoană din anturajul lui Dragnea care l-a mințit pe Dragnea ca pe cel mai prost om de pe planetă .Afost simgurul care l-a mințit cel mai mult în legătură cu fiul său ca nu este bun de nimic cu toate ca Emil Lungu și misu Dumitru de l-a fermă Dacia l-a avertizat în septembrie 2014 (dar atita minte a avut) rahat de om acest Puiu dragne .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.