Video si Foto - Elena din Izbiceni vinde rosii in Piata Rahovei din Sibiu

17 Iunie 2024, 23:22 | 1892 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Elena

Elena este din Izbiceni - Olt) și vinde în Piața Rahovei cam tot ce cultivă în grădină: vinete, roșii, ardei, castraveți. Spune că are destui clienți care achită cu cardul: "Oamenii vin în piață și apelează la POS-ul meu. Sunt zile în care vând foarte bine pe el și zile în care e mai mult cash. E cam jumătate-jumătate".

În această perioadă în Piața Rahovei, clienții pot găsi roșiile la prețuri cuprinse între 5 și 12 lei/ kg, castraveții la 10 lei/kg, iar vinetele se pot cumpăra la 10 lei kilogramul. În privința fructelor, cireșele costă 25-30 lei/kg, căpșunile 25 lei/kg, caisele 20 lei/kg.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Simio pe 20 Iunie 2024, 23:23
#2
Așteptăm
Pe 20,o6,2023 așteptăm verdictul în dosaru teldrum,aceste persoane au ajuns aici datorită la doi tembeli aduși de dragne în telorman,pe fiul său Ștefan făcut din labă adică prost și pe Ilie dragne care l-a mințit cel mai mult pe Liviu Dragnea,cel care l-a trădat pe Coldea .
Dobre pe 18 Iunie 2024, 07:56
#1
Se inc*rajeaza hotia si evaziunea din supermarketuri
Astfel de vanzatori producatori din Olt,Teleorman,Giurgiu,Dambovita gasiti nu numai prin Sibiu,dar si prin Brasov,Medias,Fagaras,Targu Mures,Hunedoara si alte orase.Pe semne ca pe acolo sa acorda o mai mare atentie pentru adevratii producatori,iar pe la noi prin sud s-au inmultit samsarii acceptati si sustinuti de catre gastile de interese ale PSD.Romania produce dar consumul major e din import,Turcia,Grecia,Olanda si chiar din tari sud americane.Asta au stiut sa promoveze tradatorii de tara.Ati vazut cum isi arunca agricultorii legumele la marginea satelor,pentru ca nu le cumpara nimeni nici la niste preturi modice.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.