Urgent infiintat un punct salvamar in locurile unde merge multa lume la scaldat

17 Iunie 2024, 12:06 | 1188 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Plaja

Se poate chiar amenaja o plaja, organiza activitati, oferi servicii si atrage cat mai multi turisti. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ion pe 18 Iunie 2024, 07:41
#2
NU SE VA FACE NIMIC,NICIODATA
Avem Dunare si Olt,iar de amenajat nu s-a amenajat niciodata ceva care sa atraga cetatenii spre un mod de petrecere a timpului liber intr-un mod civilizat si sigur,in perioada de vara.Am avut si doua stranduri,unul la Banciu iar celalalt la stadion,de care s-a ales praful.Apropo,ce se mai aude de bazinul acoperit din zona comerciala?Am tot auzit de atatea minciuni si promisiuni neonorate,iar de realizari auzim doar in campaniile electorale.Sper ca ati inteles ca atat meritati,sa fiti mintiti si furati.
Da, pe 17 Iunie 2024, 12:57
#1
Se poate!
Cum să nu se poată, de putut e vorba. Se pot lua medicamente pentru putut, toată primăria ia pentru putut. Să ia pentru putut și pentru hidrocentrala aia promisă,pentru parcul industrial promis, și pentru autostrada aia a lui Dragnea (acum e a lui Gâdea). Deci, la farmacie fraților, pentru p(f)utut.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.