Piata Municipala Turnu Magurele trebuie gandita dupa aspectul Kaufland si Lidl

17 Iunie 2024, 08:48 | 2262 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Piata

Carmangerie, macelarie, camera frigorifica, punct sacrificare, climatizare, parcare generoasa. Fermierii locali trebuie sa poata comercializa legume, fructe, sacrifica animale, lactate.

Producatorii si comerciantii isi pot gasi loc sub acelasi acoperis, cu o strategie bazata pe traditional, proaspat, preturi de producator. Primaria are banii pentru investitie (daca baga in fotbal), dar nu vrea sa dezvolte. De ce?

Daca nu se face, Piata Municipala va avea clienti din ce in ce mai putini si va merge spre faliment. Orasul e prea mic pentru a sustine atat de multi comercianti, iar concurenta e la alt nivel. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Hala pe 18 Iunie 2024, 23:02
#3
Piata din evul mediu
Nu am mai trecut de mult timp prin piata din Turnu Magurele, dar atunci cand am facut-o... am observat un peisaj haotic, de evul mediu... oamenii vindeau pe strada in timp de orasul benificieaza de o hala care sta inchisa? De ce? Nu exista un Sanepid, ANPC?
Singuratic pe 17 Iunie 2024, 13:28
#2
Cine sa gătească Pelea penisiului
Piata tot așa o să arate pt că nu interesează pe nimeni,beliți de la primărie nu i intereseza
Geta pe 17 Iunie 2024, 09:14
#1
Falimentul e gandirea PSD
Si cine sa gandeasca si sa aplice o strategie corecta si adaptata la nevoile cetetenilor,baietii din PSD?Ha,ha,ha,lasa ca se inghesuie pe la magazinele alea mari,sa-si etaleze caruturile pline cu marfa aia de kakao.Nu asa trebuie sa arate clientul votant al PSD,prost,mandru si ingamfat,sa se inghesuie pe la cozi si sa vorbeasca tare?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.