Suveica nu a fost inventata de Dragnea. Romanii au furat alegerile de cand au primit dreptul sa voteze

15 Iunie 2024, 11:10 | 651 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Frauda

Şi în trecut, ca şi astăzi, se foloseau diferite metode de fraudare la alegeri. Una dintre cele mai cunoscute în perioada interbelică era metoda Suveica, inventată după 1920 de şeful liberalilor din Vrancea, Nicolae Săveanu.

Ca şi astăzi, acum o sută de ani perioada alegerilor era marcată de tot felul de ostilităţi şi fraude electorale, unele chiar grosolane. Situaţia din România antebelică era una specială, având în vedere că majoritatea covârşitoare a populaţiei era analfabetă, dar se manifesta atunci şi un primitivism electoral, în sensul că doar bărbaţii aveau drept de vot.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Alegem numai oameni strambi si mincinosi pe 16 Iunie 2024, 08:09
#2
O TARA PLINA DE POLITICIENI HOTI
Mda,nu a inventat Dragnea metoda suveica,dar impreuna cu alte metode lafel de ticaloase,pe care le-a pus in practica si le-a dezvoltat al dracului de bine,nu mai spune nimeni nimic?Si toti cei ce au virmuit pe langa el au pus umarul la marile furturi de la toate alegerile.Oameni fara capatai,intrati rupti in fund in politica,sunt azi putrezi de bogati.Cati dintre cei ce au mers constant la vot si-au pus intrebarea cum au facut aceste personaje de au reusit sa faca asemenea averi?Ca de muncit muncesc multi oameni,dar nu la toti se vede prosperitatea.Cand veti merge la urmatoarele alegeri,uitati-va si in portofelul vostru.
Titanic vals de Turnu Măgurele pe 15 Iunie 2024, 13:03
#1
Piticu Spirache
În băile de mulțime a rugat pulimea să nu îl voteze. Degeaba! Ai dracu, l-au pedepsit, l-au pus iar primar. Sarmisegetuza cine o mai fi în mandatul ăsta? Care din ele?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.