Cum sa faci bani de pe urma cainilor comunitari

15 Iunie 2024, 06:42 | 714 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Caini

In primul rand, Primaria nu face, in localitate, un adapost, doar incredinteaza serviciul unei firme din alta localitate.

Daca faci un adapost in localitate, atunci se poate observa daca sunt caini acolo.

Firma prinde cainii comunitari in acte, in realitate sunt foarte putini (spre zero) caini dusi la adapost.

Primaria deconteaza serviciile. Totul se face in acte, suntem tara hartiilor. 

Pentru a justifica prezenta cainilor prin oras, edilii inventeaza si cainii adusi cu masini la marginea orasului. Uite asa orasul e un mare adapost pentru cainii comunitari.

Smecherii baga banii la "adapostul" buzunarului. O afacere foarte buna. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Segarceanu pe 15 Iunie 2024, 08:18
#4
Se fura cu nerusinare orice si de oriunde
Tot ceea ce se scrie si se comenteaza la adresa administratiei facuta de catre Primaria Tr. Magurele,a conducerii ei,cu privire la felul in care se spoliaza banul public si oricare actiune facuta,este luat in deradere de catre slugile care ies sa posteze laude si sa arunce vina in alta parte.BAAA,SA VA INTRE BINE IN CAP,FARA INVESTITII SERIOASE ORASUL NU SE POATE DEZVOLTA,SI NICI CONTRIBUABILII NU VOR MAI PUTEA PLATI TAXELE SI IMPOZITELE CARE SE VOR MARI IN VIITORUL FOARTE APROPIAT.FALIMENTUL SCRIE PE VOI!SOLUTIE,GREVA FISCALA DE LA 1 IANUARIE.VOR VENI NISTE VREMURI CUMPLITE PE CARE PUTINI DINTRE NOI LE VOR PUTEA DEPASI.NU IGNORATI SI VOTATI LAFEL DE PROST SI LA ALEGERILE DIN SEPTEMBRIE.
Bâlciul pe 15 Iunie 2024, 07:43
#3
Anual
Rezolvă o parte din problemă. Sfârâie grătarele! Manelele (schelălăielile țigănești) e gratis, e incluse, atrage clienții.
Petre pe 15 Iunie 2024, 07:03
#2
ham,ham
In zona centrala nu am mai văzut câini comunitari.
Hingher pe 15 Iunie 2024, 07:01
#1
Câini comunitari
O altă hoție, ca multe altele ( asfaltat, lucrări fictive,deszăpezire, ajutor social fără prestări, etc ) Câinii cum sunt prinși, sunt omorâți și aruncați în loc*ri știute doar de ei ! Niciunul nu ajunge în adăpost ! O mafie ca tot ce se întâmplă în acest cătun !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.