Turnu Magurele - locuitori 19.597 - anul 2021. Cetateni cu drept de vot la alegerile din 9 iunie - 21.021

12 Iunie 2024, 23:06 | 771 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Flotant

Recensamantul din 2021, acum suntem mai putin de 19.000. Peste 2 mii de flotanti sau unde se incadreaza. Asa sta treaba. Danut Cuclea a castigat cu 4.386 de voturi. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Viorel de la Odaia pe 13 Iunie 2024, 10:05
#1
Legi strambe ale PSD
Desemnarea primarului intr-un singur tur de scrutin,face ca acel ales in asemenea conditii sa nu fie reprezentativ pentru oricare comunitate.Teama ca pierd alegerile i-au facut sa inventeze tot felul de legi si OG-uri strambe si impotriva unei democratii reale.Ultimul recensamant ne arata ca suntem in jur de 19.000 de cetateni ai orasului,dar poate in acte,ca faptic,cei ce mai locuiesc in oras,sunt sub 12.000.Si de aici pornesc multe alte reguli ce trebuie urgent revizuite.Ganditi-va cati sunt plecati in orasele mari si in afara tarii,plus cei decedati din 2022 si pana azi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.