Mare conferinta la PNL Teleorman - s-a acuzat fara subiect si predicat. Vize de flotant si probleme in sectiile de votare

12 Iunie 2024, 21:00 | 1872 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Daniel

Organizatia PNL Teleorman s-a prezentat slab spre foarte slab  la alegerile locale. Conducatori nepregatiti sau pusi sa nu deranjeze PSD. Credem ca toate se fac prin comenzi de la centru.

Daniel Constantin: "nu e normal ca un partid sa aiba foarte multi oameni in sectiile de votare" si "au aparut foarte multe vize de flotant".

Seful PSD Teleorman s-a ferit sa faca acuzatii, cu subiect si predicat, la adresa PSD (sa pronunte numele dusmanului, aliatului sau ce o mai fi)

S-a aratat cu degetul spre tradatorii coordonati de Pirvulescu. Asta e atmosfera in PNL Teleorman.

Penelistii nu stiu ce vor teleormanenii (locuri de munca, lupta cu coruptii, etc)?! sau judetul e stabilit, de la centru, sa ramana fief PSD.

Partidul e plin, in prima linie, de oameni cu imagine slaba, ca sa nu zicem mai rau. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Star pe 14 Iunie 2024, 11:06
#5
Incompetenți
Domnul Daniel Constantin trebuie sa facă PNL frecventabil,;cu Vera Mitran,Titirisca,Vrajitoarea,Bitanu nu va câștiga niciodată in Teleorman .,dar mai ales in Alexandria .Toti sunt mufati la; psde” .Sa dovedit ca Pârvulescu,stoian,Popescu,fedeleș,sunt mai pesediști decât Dragusin . Orice poza in care apăreți cu Veruca evazionist va trage in jos .,foarte in jos . Toată lumea știe de ce a pus-o Pârvulescu la finanțe TR.Ce imagine de prefect sa ai când de pune Pârvulescu”Prefect “.Așa va rămâne PSD ul de neînlocuit .Un lucru foarte bun ca iau eliminat pe Comanescu si Filip,cei mai mari șpăgari din sistemul bugetar .
Ionica pe 13 Iunie 2024, 21:56
#4
Mizerie
Nu va mai vanitate.ati votat ca niște zdrențe PSD.prafu sa se aleagă de voi.aveati opțiuni.pina nu vor muri cacaciosii de au astăzi 70 de ani nu vom avea nimic.poate le ajuta dzeu și peste 4 ani nu mai sunt aici sa voteze PSD-ul
Daniel Costy și Tianu gabriel pe 13 Iunie 2024, 21:43
#3
Suntem prosti și manip**ați
Suntem două persoane care am fost în jurul lui Dragnea,dar acest politician ne-a trădat ca pe niște prosti ce suntem,dar și el a fost trădat de prostul lui de copil Stefanut,și cretinul de Ilie Puiu dragne,care l-au mințit și dezinformat ca pe cel mai mare prost de politician educat la giuvarasti și născut la gratia.
Gicu-i scrie lui ilie pe 13 Iunie 2024, 09:50
#2
Prostia a invins Romania
Ba nu,caini avem destui,si inca se mai pot aduce,industria si intreaga economie locala este ca si inexistenta.Si mai vor,pe langa marirea tuturor preturilor,si marirea taxelor si a impozitelor.Hai sa vedem si cine va mai fi in stare sa le plateasca.Si jaful nu s-a terminat,inca se "lucreaza" la distrugerea satucului,la divizarea pop**atiei si asa de putin ramasa,si la discordia bagata intre cetateni de catre o mana de incapabili PSD-isti,ce conduc zona de peste 30 de ani.Sperante ar mai fi,numai ca la urmatoarele alegeri din toamna sa fiti mai responsabili si mai deschisi la minte.
ilie pe 12 Iunie 2024, 21:36
#1
sat fara caini
TR.Magurele a ajuns un sat mai mare,,, Din industrie n-a ramas nimic sub conducerea PSD...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.