Rusine! Niciun politician nu a vorbit despre cei care muncesc pe salariul minim. Acestia, majoritatea din aceasta zona, sunt cei care o sa va voteze

07 Iunie 2024, 18:48 | 1186 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Salariu

Va inchipuiti cat e de greu si cate compromisuri si umilinte trebuie sa suporte?! Ca sa scapam de nenorocitul de minim, trebuie facute locuri de munca in mediul privat.

Daciu are, la momentul actual, 120 de locuri de munca. Nu stim ce salarii ofera.

Minimul trebuie sa fie oferit la minim, nu majoritar pe piata muncii. Daciu nu poate sa dezvolte tot mediul economic din postura unui om de afaceri.

Din postura de primar, putem sa-i cerem acest lucru, si trebuie sa o faca. Daca nu o face, degeaba e primar.

Orasele cu pretentii au rezolvat de mult timp cu reabilitarile, asfaltarile, sunt la nivel superior. Teleormanul e tot la infrastructura, nu progresam, de cand e condus de PSD. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.