E nevoie de schimbare - "Elita" conducatoare da cu pumnul si nu raspunde in fata legii

07 Iunie 2024 | 1376 vizualizări | 4 comentarii
Vasile
Vasile

S-au imbarligat asa de mult intre ei (au stat prea mult la putere) incat e nevoie urgenta de schimbare. Prostimea (cei multi) moare cu dreptatea in mana, desi se vede clar cine e agresorul. S-a format o clasa conducatoare, care da cu pumnul si nu raspunde in fata legii, mai au si tupeul sa nege ce e evident. 

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Doina pe 08 Iunie 2024, 07:38
#4
Prieten
Clica din primărie sa aleagă pe Gaman F vicepreședinte, sau consilier este foarte bun administrator mai ales în ce consta c*rățenia, Rușine mare sa va fie.
Cetatean pe 07 Iunie 2024, 23:45
#3
pentru xyz
Razvan Vasile, fara pregatire si la marginea socieatii? Ha, ha !!!
xyz pe 07 Iunie 2024, 13:58
#2
PSD,un partid profund corupt si toxic
Nu mai ligeti si aparati oameni care nu au legatura cu onestitatea,cu meritocratia si respectarea legii.Acesti reprezentanti ai PSD,nu sunt decat ceea ce ne arata prin fapte si pregatire.Fara intrarea in politica,multi se aflau la marginea societatii,si fara a putea promova vreodata in posturile calde unde stau de prea mult timp.In rest,suntem captivi minciunilor si gesturilor lor,din ce in ce mai agresive si mai ticaloase.
ion pe 07 Iunie 2024, 10:01
#1
pentru autor
Sictir! Vedeti ca ce ve mult strica.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.