Foto Toata gasca PSD a fost pusa la respect! O batrana din Odaia i-a facut sa lase capetele si privirile in pamant si se uitau toti in alta parte

06 Iunie 2024 | 1972 vizualizări | 2 comentarii
Batrana si pesedistii
Batrana si pesedistii

Ne scriu cititorii - "Nu au avut curajul sa se uite in ochii ei. Le-a tinut o lectie de neuitat. Au fost destui odaieni, dar batrana a fost extraordinara. S-a facut liniste cand a vorbit batrana. Priviti ce figuri au."

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Oracolul pe 08 Iunie 2024, 15:33
#2
Din Odaie
Nu vă râdeți, doamna ghicitoare și clarvăzătoare de la Odaia, e provenită din neam de bulgari, e strănepoata vestitei Baba Vanga, un fel de Nostradamus bulgăresc, balcanic. Ea știa din vise că delegația primăriei va rătăci prin zonă și îi aștepta. Doi zburătăciți erau în colimatorul ei: Nuță și Cuclea. Nu se știe de ce dar la drum de seară o să fie nasol pentru ei.
Baba Lina pe 07 Iunie 2024, 11:10
#1
Votati PSD si va fi si mai rau
Un alai de ametiti,mincinosi si hoti care meritau luati cu bate si pietre.Din anii 90 sunt mintiti si batjocoriti odaienii,si doar o simpla batranica a avut c*rajul sa-i infrunte.Nemernicii astia stiu ca merge inca cu prosteala si promisiunile,si numai obrazul gros si tupeul face ca voturile multimii necajite sa vina tot catre ei.Si tot de pe spatele celor multi se strang taxe si impozite pentru gasca lor de PSD-isti.Aceiasi situatie cu nemultumiri o regasim si prin Cartierele Magurele si Catanga,dar si pe multe din strazile orasului.Oare cei ce inca voteaza PSD,nu au nicio vina,nici un fel de remuscare si responsabilitate fata de situatia in care se afla loc*rile in care traiesc.Dupa alegeri nu vor mai avea nicio scuza si nici dreptul sa scoata vreo vorba de nemultumire la adresa celor pe care pun stampila.Vor avea parte de ceea ce merita.Sa se voteze schimbarea,altfel....gaia ne ia pe toti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.