Cine din Turnu Magurele se mandreste cu Casa Regala si publica fotografii cu Principesa Margareta. Sunt doua persoane. Una e dovedita

06 Iunie 2024 | 1680 vizualizări | 1 comentarii
Dragnea
Dragnea

A doua e Silimon. Nu esti iepurele, esti iepurele. Esti ceea ce esti. Nu esti iepure. Stai linistit si candideaza. Cine se scuza, se acuza.

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cetatean pe 07 Iunie 2024, 23:27
#1
Prncipesa Margareta
nu se lauda Silimon, este o colaborare cu funatia Principesei din care scoala si implicit copiii au avut doar de castigat, Silimon nu a castigat nimic pe persoana fizica, poate doar onoarea de a o cunoste persoal. Copiii inscrisi in program au avut numeroase activitati educative si au beneficiat de hrana zilnic. Iar scoala a primit mobiler scolar si un microbuz, cel rosu, folosit pentru transportul elevilor de la Odaia si din oras, la scoala si de la scoala, deplasarea acestoa la diferie competitii sportive si scolare, exc*rsii si tot ce a fost nevoie. E usor sa arunci cu cuvinte, dar este si onest?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.