Silimon are bube in cap de acum, dar daca ajunge acolo unde se viseaza el. Intrebari de bun simt

06 Iunie 2024 | 954 vizualizări | 5 comentarii
Silimon
Silimon
Domnule Silimon Emanuel, dacă tot vorbiți despre adevăr, realizări, moralitate și principii, vă rog să răspundeți la următoarele întrebări, care circulă în oraș încă de dinaintea anunțării candidaturii dumneavoastră, dar care, la acel moment, nu prezentau interes, nefiind vorba despre un candidat la funcția de primar al orașului nostru.
 
Cum ați reușit să rămâneți preot după divorț?
În cadrul Bisericii Ortodoxe divorțul este permis în anumite condiții, dar este considerat o problemă gravă. Dacă un preot divorțează, de obicei nu mai poate continua să slujească. Divorțul poate fi perceput ca o încălcare a angajamentelor sacre și a principiilor morale pe care trebuie să le respecte un preot.
 
Vă rog să răspundeți la acuzațiile aduse în legătură cu incasarea fondului școlii. S-au prezentat dovezi care susțineau aceste acuzații.
 
Toată lumea este la curent cu problema de dupa furtuna a acoperișului de la Școala nr. 4, unde sunteți și director. Ceea ce nu se știe însă este unde au ajuns toate lemnele provenite de la acoperișul școlii și care este firma care a realizat reparația acestuia.
Va rog transparenta daca tot vorbim de adevar si moralitate!!!
Sursa: Marian Dinca >> Comunitate Turnu Magurele
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ce vreți ? pe 08 Iunie 2024, 17:26
#5
Dacă doamna nu era satisfăcută
Nu-i mai plăcea cariciul de popă plus alte obiceiuri și pretenții nefirești.
Colegul pe 08 Iunie 2024, 06:29
#4
Te-ai folosit de copii pentru imagine. Esti politician
Ai folosit copiii scolii pentru a-ti pregati imaginea de politician. Totul e premeditat. Esti omul PSD-ului si al lui Dragnea. Tot ce spui in comentarii e numai ce iti convine tie. Ai folosit scoala si copiii pentru scopul tau politic. Cum sa publici imaginea unor copii!
Cetatean pe 08 Iunie 2024, 00:03
#3
Raspunsuri II
A doua intrebare, unde sunt banii din fondul scolii - Scoala nu are un fond cu bani din contributia parintilor, nu s-au cerut niciodata bani parintilor pentru fondul clasei sau fondul scolii. Exista Asociatia Cristesecu, un fond legal si fiscalizat, unde intra bani din alocarea celor 3,5% din salariu. Majoritatea profesorilor contribuie la acest "fond" si un mic numar de parinti. Nu directorul administreaza fondul, exista un comitet din care fac parte si parinti, deci cheltuielile sunt transparente si controlate. Sunteti multumit de raspuns? Credeti ca este corect sa aruncati cu noroi, sa insinuati, fara a va documenta mai intai?
Cetatean pe 08 Iunie 2024, 00:00
#2
raspnsuri I
"În cadrul Bisericii Ortodoxe divorțul este permis în anumite condiții" spuneti. De unde stiti ca nu au fost indeplinite tocmai acele conditii?

INu stii unde sunt lemnele de la acoperis? Iti spun eu: din cele mai bune sau facut cele doua foisoare din c*rtea scolii, unde elevii desfasoara anumite activitati si un loc de joaca in c*rtea gradinitei. Si sa nu credeti ca erau de cea mai buna calitate, acoperisul era facut de destul de mut timp. Sunt la vedere, trebuie doar sa ai bunavointa sa le vezi. Mai sunt ceva resturi, care nu au putut fi utilizate, depozitate langa sala de sport. Iar acele foisoare s-au facut cu oamenii din scoala, nu s-a platit un leu nimanui. Multumit de acest raspuns?

Iar firma care a reabilitat acoperisul nu a fost aleasa de scoala ci de Consiliul Judetean, intrebati-i pe ei. LOucrarile au inceput abia la sfarsitul lunii august, a inceput scoala iar lucrarile nu erau inca terminate, erau muncitori si elevi in scoala.
Silicon pe 06 Iunie 2024, 16:51
#1
Viitor fratele Silicon
Mă voi călugări cât de c*rând. După alegeri. E aranjat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.