Vali si Cori - combinatoarele lui Danut Cuclea - trafic cu ore si posturi in invatamant (locuri de munca pentru pesedisti). Elevii sunt mai destepti decat Vali

06 Iunie 2024 | 2831 vizualizări | 2 comentarii
Combinatoarele lui Cuclea
Combinatoarele lui Cuclea

Asta e invatamantul real din Turnu Magurele, nu ce promoveaza Cuclea in campanie. 

Comentariu - "Corina Besu, fostă Silimon, directoare la Școala nr.1, i-a dat ore de engleză lui Vali Brulea, drept recompensă, pentru că i-a angajat bărbatul, administrator la gradinita de la Pedagogic, care este în subordinea ei. Cat despre lecțiile de engleză predate de ea..... Elevii dau clasa profesoarei."

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Rap pe 07 Iunie 2024, 11:39
#2
Adevăr
Mohora de ce sora ta nu își numele

de familie și păstrează numele de Silimon?
Alin pe 06 Iunie 2024, 16:42
#1
Niște nimic*ri
Școala nr.1 condusă de doamna asta a ajuns rău de tot,nu se fac ore,elevii fac ce vor,violența și bulyngul este la ea acasă în școala condusă de această doamnă!Majoritatea profesorilor au treabă nu prea servesc pe la ore,c*rios este dacă salariul va fii întreg!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.