Foto Razvan Vasile nu este la prima abatere: in anul 2018, jignea turnenii plecati afara

06 Iunie 2024 | 1001 vizualizări | 0 comentarii
Razvan Vasile
Razvan Vasile

Comentariu din anul 2018 - "te-ai discreditat

Te cunosc de foarte mult timp, din copilarie, si esti tipul care se catara pentru o functie facind mari compromisuri morale! Cum poti fii asa Razvane? Esti un comunist infocat care continua traditia familei! Ai fost injectat cu virusul asta de tatal tau care revolutia l-a prins in biroul prim secretarului de partid scriind osanale dictatorului!

Si tatal tau care infiera atunci huliganii de la Timisoara, cum faci si tu, este revolutionar! Un revolutionar fals ca multi altii si daca s-ar face dreptate ar da inapoi tot ce a luat ca beneficiar al legii revolutionarilor! Esti o persoana stearsa fara pic de moralitate! Ce director esti tu? Cum privesti elevii aia in ochi cu moralitatea ta? Esti pus politic, sa nu cumva sa crezi ca esti pe competenta acolo!"

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.