Cuclea ii va distruge pe cei cu poza in geam, Piata, tot comertul din Turnu Magurele. Asta e trendul. De ce?

05 Iunie 2024 | 803 vizualizări | 1 comentarii
O sa jucam cum ne canta nemtii
O sa jucam cum ne canta nemtii

E vizibil ce se intampla. Totul se accelereaza (timpul nu sta in loc -  asa gandeste Daciu, nu e vorba lui, dupa asta se ghideaza el). Turnu a fost tinut in loc.

De aceea unii se dezvolta, iar altii raman in urma. Trebuie sa ne miscam repede.

Cel care stie ce are de facut, numai acela misca repede lucrurile. Noi tot am asteptat si ne-am multumit cu promisiuni desarte. 

Ne integram puternic in Europa, nu in Rusia. Primarul va semna ca primarul, edilul-sef va fi Germania.

In cel mai scurt timp se vor implementa: digitalizarea, reorganizarea administrativa, platile cu cardul, etc.

Neamtul nu a venit sa dezvolte Piata Municipala, comertul pe Praporgescu sau in ce trebuie sa se implice si sa sprijine un primar (afacerile locale, mediul economic - exemplu - prelucrarea materiei prime din agricultura, zootehnie, etc).

Putem avea afaceri locale, nationale si multinationale, in acelasi timp. Cine sa dezvolte ce e al nostru?! 

E nevoie de un primar care sa se poata bate cu nemtii. Parca la Daciu seamana cu ce e la centrul comercial.

Ce repede se misca lucrurile: centrul orasului s-a mutat la unitatea militara. Urmeaza sa se intample si mai repede.

Cuclea stie, nu stie, ascunde daca stie, e depasit de nivelul si viteza la care se desfasoara lucrurile. Nu mai merge tot cu smecherii vechi: terenuri, contracte, interese de grup, etc. E nevoie de viziune si strategie de nivel european.

Au venit nemtii si se reseteaza totul. Centru comercial, port si drum cu fonduri europene (Germania)?! Toate peste noapte, daca tinem cont ca nu s-a facut nimic atatia zeci de ani.

Urmeaza si altele mult mai importante, asta e doar infrastructura minima de care au nevoie. O sa jucam cum ne canta nemtii. 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Morariu Fanel pe 06 Iunie 2024, 08:47
#1
AVETI CEEA CE MERITATI
Vanzatori,tradatori,semianalfabeti,hoti si incapabili.De ani buni,niste smecheri de la varfurile FSN-PDSR,devenit PSD,s-au chinuit sa scoata la lumina niste personaje fara caracter,fara prea multa scoala,multi dintre ei santajabili si care mai tarziu sa le devina slugi perfecte.S-au inconjurat de astfel de oameni doar pentru a-i putea controla si a le aduce voturi in campaniile scarboase si mincinoase,dandu-le doar firimiturile de la mesele lor bogate.Asta a scos la suprafata PSD.Rezultatele tuturor acestor inregimentati si simpatizanti ai PSD se vad in intreaga tara.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.