Video Sustinem omul, nu partidul. Asa da primar PSD - la 70 de km de Turnu Magurele se intampla minuni: depozite de legume, primar implicat

04 Iunie 2024, 21:52 | 764 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Depozit

Sorin Sandu, primar Calarasi, Dolj– „Depozitele sunt private și urmează unul al Primăriei. Marfa merge la Lidl, Profi, Mega Image, Polonia, Rusia via Ucraina.” Actualul primar e la primul mandat si candideaza pentru al doilea. 

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Sa fim seriosi pe 05 Iunie 2024, 09:24
#1
UN SIMPLU FOC DE PAIE
Atat timp cat face parte din hidra numita PSD,eu zic sa avem putina rabdare si sa vedem cum se va incheia toata povestea asta.Singur nu va putea merge in ritmul asta,partidul cere dreptul si nu este incantat cand se simte prosperitatea in randul cetatenilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.