Cuclea, Brulea Costel, Enache Aurel Catalin si terenul de langa Rampa Garii Turnu Magurele

04 Iunie 2024, 12:17 | 2835 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Teren

Primaria Turnu Magurele a impartit terenul de langa Rampa Garii si vrea sa-l vanda la doua persoane.

Gara e falimentara. Ce stie Cuclea si nu stiu turnenii?

Enache vrea 5912 mp, Brulea se multumeste cu mai putin - 2448 mp. Asta e "dezvoltarea" promisa de Cuclea, nu ce spune in campania electorala.

O sa ne trezim cu orasul vandut la grupul de interese din jurul primarului. Vandut (traficat) pe sume mici, vezi terenurile vandute lui Victor Iosif si alti asa-zisi smecheri locali. 

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
PSD e sărăcie pe 05 Iunie 2024, 12:52
#6
PSD e incompetenta,furt,nepotism
Pensionari angajați,domeniu public dat la firme de mat construcții,la Victor ...

Oamenii buni,corecți nu mai votați PSD ul,ne a sărăcit,ne a izgonit copiii !
Ana pe 05 Iunie 2024, 12:06
#5
Camin
Cand s-a vandut caminul de nefamilisti nu a urmarit nimeni ...acum dati in PSD Tot ce se face este legat Niciun angajat nu si-ar permite sa faca ilegalitati ca sa idi riste libertatea Mergeti le vot si nu mai stati de fictiuni Reveniti la realitate!
Ana pe 05 Iunie 2024, 11:46
#4
Legal
Oameni buni, daca se dorea o ilegalitate asa cum sustin " atotștiutorii", nu se facea atata tevatura in prag de alegeri cu acest " teren" .Noroc cu voi astia de le stiti pe toate in toate domeniile....
Maria pe 05 Iunie 2024, 09:18
#3
Jupuiti pana la os de catre PSD
Din pacate,nu "taranca" aia e de vina,ci cel ce o intretine si ii face tot felul de avantaje.Si nu in ultimul rand cei ce-l voteaza pentru a cata oara.Hai sa-i spunem,serviciu contra serviciu,numai ca ceea ce ofera intretinatorul este mult mai costisitor pentru noi,cei platitori de taxe si impozite.Pentru cei ce impart in orice conditii tot felul de terenuri si alte proprietati din domeniul public,nu e prea important pentru ei,pentru ca dupa ce vor preda puterea locala se vor duce prin zonele pe unde si-au ascuns averile furate din zonele distruse si pradate fara teama ca li se va intampla ceva.Pe sc*rt,toti votantii lor sunt vinovati pentru toate aceste fara de legi,sa le spunem haiducii.In toti acesti ani de la revolutie ati dat girul numai unor saraci intrati in politica,deveniti azi extrem de bogati,dar si infractori,unii chiar dovediti si condamnati.Sa nu fie prea tarziu atunci cand veti intelege toate aceste practici ticaloase ale celor din PSD.Raspunsul il veti da pe 9 iunie.
Curios pe 04 Iunie 2024, 19:29
#2
Brulea
Cum a ajuns această țărancă să facă legea în oraș ? Toți acoliții lor se infruptă de la masa bogătiei iar prostii plătesc taxe și impozite ! Oamenii de casă și,,simpatiile lor feminine" sunt răsplătiți cu câte 2-3 joburi la stat!
Ghici? pe 04 Iunie 2024, 14:03
#1
Brulea
Corect ar fi, ca Brulea să ia suprafața mai mare, ca are bani mai mulți. El face economii la mâncare, că aduce nevastă-sa, cu borcanul, de la grădiniță. Oricum, ea nu mai are timp acum sa gătească, este prinsă cu campania electorală.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.