George Daciu nu e om politic veritabil, nu stie sa promita si sa faca spectacol, el spune ce o sa faca. Priviti la Cuclea: zici ca traim intr-o realitate virtuala

02 Iunie 2024 | 1174 vizualizări | 4 comentarii
Daciu George
Daciu George

Campania electorala a lui George Daciu nu e gandita pe promisiuni fara acoperire. Candidatul Daciu nu e om politic veritabil si nu stie sa spuna cuvinte frumoase (vrajeala de doi lei) fara sa vada realitatea. Daca Daciu era agresiv si-l lua la intrebari pe Cuclea, nu intelegeam ce vrea sa transmita el.

Daciu e un om echilibrat: familie, avere la vedere, a reusit prin munca si seriozitate. Cuclea nu are familie (traditionala), avere - e sarac lipit, gen Dragnea si Mohanu. Cum sa punem in balanta asa ceva! Daciu nici nu vrea sa fie agresiv cu Danut, il umilea.

Daciu are afaceri mari, a facut locuri de munca, nu promite ce nu poate sa faca si nu se lauda. 

Candidatul liberal a transmis urmatorul mesaj: vine sa faca treaba pentru toti turnenii (liberali, pesedisti, auristi, useristi, apolitici, etc). 

Danut Cuclea - "Unde se îmbină ISTORIA cu VIITORUL, CREDINȚA cu EDUCAȚIA, TRADIȚIA cu MODERNIZAREA, OLTUL cu DUNĂREA . Aici este Turnu Măgurele, orașul nostru!"

"Am fost și voi fi mereu prezent pe fiecare șantier, pe fiecare stradă, la fiecare eveniment din orașul nostru, alături de voi, cetățenii care construiesc zi de zi viitorul. Nu de la birou, ci din inima comunității!"

Cand?! In campanie. In timpul mandatului dispare in ceata sau nu-l vedem din cauza cetii.

Concluzia noastra: Daciu si Cuclea sunt din lumi diferite.

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Doina pe 04 Iunie 2024, 12:11
#4
Gașca de alcoolici..
Terminați cu golanii bețivi din administrația locala, pute orașul de mizerie de tarabe, drumuri vai mama lor, încercați schimbarea nu aveți ce pierde.
Ganditi nu dormiti pe 04 Iunie 2024, 09:33
#3
DE RASUL LUMII
Toti PSD-istii sunt saraci lipiti(in declaratiile de avere),numai rudele lor,parintii,fratii,bunicii,soacrele,interpusii si soferii lor sunt mai bogati decat ei.Au intrat in politica vai mama lor,iar azi isi ascund averile de privirile tuturor celor ce i-au votat,si pe care-i mint si fura de atatia ani.Asta e gasca PSD,iar noi trebuie sa-i credem la fiecare 4 ani cand ies si arunca cu minciuni si promisiuni in noi,dupa care se aseaza linistiti la butoane pentru combinatii si jaf din banul public,inca 4 ani.Voi nu vedeti ce s-a ales de oras si de tara dupa atatea mandate la varful puterii?Noi am saracit si am fost deposedati de toate bogatiile si resursele tarii,suntem datori ca niciodata in istorie,purtam pe umeri taxe si impozite,preturi si greutati din ce in ce mai mari,iar ei si familiile lor sunt aranjati pe multe generatii de acum incolo.Unde ati mai vazut in lumea asta,pensii si salarii de la stat mai mari ca in mediul privat?Judecata copiilor si nepotilor vostri va veni c*rand.
Votati cu mintea nu cu stomacul pe 03 Iunie 2024, 09:32
#2
Nu v-ati lamurit nici pana azi de PSD?!
O campanie mizerabila a socialistilor ce stau de prea mult timp la conducerea orasului,a judetului si a tarii.Tot cu ceea ce se identifica acesti manip**atori neispraviti si incapabili de fapte bune,sunt minciunile,promisiunile neonorate si hotiile dovedite.Cum poate cineva sa puna in balanta viata,activitatea si modul in care si-au facut averile cei doi candidati,respectiv cel al PNL,cu cel al PSD?Primul se afiseaza cu o familie frumoasa,cu toti membrii ei licentiati,performanti si cu intreaga lor avere la vedere si cu o dorinta sincera pentru o viata mai buna pentru toti cetatenii zonei.Al doilea,cocotat de prea mult timp la varful puterii locale,posibil mai bogat decat primul,dar cu agoniseala pe numele unor interpusi si cu rezultate O in administrarea unui oras,din punct de vedere economic si social.Am vazut pana acum ce inseamna sa votezi "ROMANESTE",Noi trebuie sa votam asa cum voteaza un european onest pentru tara sa.Sa ne gandim si la ce lasam copiilor si nepotilor nostri.
Turis pe 02 Iunie 2024, 21:05
#1
Ciuma rosie
Cum zice hotu Gadea; faptele fac diferența! negativă pentru Cuclea &psd; sau pe românește 0.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.