Foto Fantana Andronei - Unul dintre simbolurile orasului Turnu Magurele. Asa arata curtea unui betivan

02 Iunie 2024 | 2001 vizualizări | 2 comentarii
Fantana Andronei
Fantana Andronei

Pana la urma, betivanul l-a vandut la fier vechi sau l-a pus la "conservat", pana se uita. Poate vine un strain si-l pune in valoare, betivanul e betivan. 

Se desfiinteaza unul dintre simbolurile orasului nostru - Fintina Andronei! Ca de obicei, Primaria Turnu Magurele se declara neputincioasa, intrucit are in frunte un neputincios!

Situata la intersectia DN 52 cu DN 65A, Fintina Andronei, demult, nu mai astimpara setea drumetilor! Era neingrijita, napadita de buruieni si pe dinauntru si pe dinafara! Iar intrucit Cuclea nu suporta apa, nici macar in pahare, fintina va fi demolata!

D'aia Cuclea se balangane pe pontoanele si barcile de pe Dunare! Are rau de apa, ca cetateanul turmentat !

Comentarii (2) Adaugă comentariu
GF pe 03 Iunie 2024, 08:57
#2
REMINISCENTELE LACOMIEI COMUNISTE
Daaa,o troita unde sa ne inchinam zilnic toti cetetenii loc*rilor,ca sa dispara odata pentru totdeuna PSD,impreuna cu toti activistii,cu ideile,naravurile si obiceiurile lor de hoti.
Vali pe 03 Iunie 2024, 00:02
#1
Ce simbol al orasului
Acolo unde și-au aruncat toate c*rvele orașului chiloții...acolo bea apa doar drumeți care nu cunoșteau locul și zona ...mai bine in locul fântânii face o troiță cu o icoană in care sa te închini când pleci la drum...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.