Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Turnenii s-au saturat de PSD. Turnu Magurele a fost si este un oras de dreapta (PD-PDL-PNL). Liviu Dragnea si hotii din jurul lui au furat atatea alegeri si au nenorocit aceasta zona

01 Iunie 2024, 09:57 | 1283 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cuclea

Liviu Dragnea si Nicolae Mohanu au castigat alegerile din partea PD. Tot GIO a trecut  la PDSR-PSD (2001) si de atunci au furat fiecare rand de alegeri si au distrus economic aceasta zona printr-o dictatura cum nu s-a mai vazut de la Revolutia din 1989.

Se stie de catre toata tara cum se furau alegerile: votul multiplu, mortii, mita electorala. De cand cu tabletele, nu se mai poate fura asa simplu. Le-au mai ramas vizele de flotant si mita electorala. Tabletele detecteaza votul multiplu. Pana la tablete, votau cu cine trebuie chiar si cei care nu se prezentau la urne, era un jaf. 

Alegerile din 2020 au fost deturnate cu ajutorul vizelor de flotant si al tradarilor din cadrul PNL, orchestrate de Pirvulescu, Simionescu si oamenii lor. Diferenta de 283 de voturi a fost deturnata (furata) cu vizele de flotant. Castigatorul a stat in foarte putine voturi, chiar cu toate hotiile.

In anul 2020 au fost 1.591 vize flotant. Intr-un an normal se fac aproximativ 350 de vize de flotant. Deci PSD e mult in urma PNL. In anul 2023 s-au facut 614 vize de flotant prentru anul electoral 2024 (s-au pregatit cu 6 luni inainte - asa prevedea legea). Legea s-a modificat si s-a revenit la 60 de zile.

Baza sunt din cele 614 minus cele 350 facute intr-un an normal. PSD e mult in urma PNL daca in anul 2020 s-au facut 1591 de vize si au castigat cu 283 de voturi. La Evidenta Populatiei este sefa fata lui Cristea Florentin. 

Turnenii votau dreapta, dar castiga stanga. Toti ne intrebam cum e posibil. O tara intreaga ne cataloga pesedisti .........

La alegerile din 2020, comunele din jurul orasului Turnu Magurele au fost castigate de catre PNL. Teleormanul a fost castigat de PNL cu ajutorul voturilor din mediul rural. Au fost luati alegatori din comunele limitrofe (flotanti) si adusi la Turnu si in celelalte orase. 

O alta smecheria au fost candidatii gen Manea Tudor (candidat de dreapta, dar care trage pentru PSD). Manea Tudor, in primul rand, e turnean, nu politician. Daca iubea orasul, Manea trebuia sa gandeasca si sa actioneze altfel. Unde dragoste nu e, nimic nu e. 

Prin candidatura lui Daciu, alianta PSD-PNL priveste spre viitor: Cuclea are imagine foarte proasta (lista de consilieri fara nume consacrate in oras) si nu le mai aduce voturi la parlamentare si prezidentiale (primarul garanteaza). George Daciu e pe val si, prin castigarea alegerilor, poate sa mobilizeze electoratul mult mai bine decat Cuclea. Turnu Magurele e vazut ca un lider zonal si poate influenta votul din comune.

Electoratul PSD s-a cam dus la cimitir si, din pacate, acolo nu mai e sectie. Generatiile care au venit din urma nu mai sunt asa usor de mintit. Generatia care se formeaza cu o echipa, tine cu acea echipa pana la moarte. Depinde de cati suporteri are fiecare echipa la acest moment, nu la cimitir, reali.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ilie pe 02 Iunie 2024, 12:15
#2
lup
Au romanii o vorba: lupuisi schimba parul dar naravul ba...PSD va face mereu la fel, fertisagul ii este in "gene"...
NISTE PARINTI RESPONSABILI pe 02 Iunie 2024, 10:05
#1
TREZITI-VA TELEORMANENI SI TURNENI !!!!
NEMERNICII ASTIA DIN PSD A GONIT MAREA MAJORITATE A FORTEI DE MUNCA SPRE ALTE ZONE MAI BOGATE DIN ROMANIA,DAR SI SPRE ALTE TARI.V-AU GONIT COPIII SI NEPOTII SI AU DISTRUS INTREAGA INDUSTRIE SI ECONOMIE LOCALA.IMPREUNA CU JUD.VASLUI,TELEORMANUL ARE CEL MAI MIC PIB PE CAP DE LOCUITOR DIN TARA.CEL MAI MARE SOMAJ SI CELE MAI PUTINE LOCURI DE MUNCA INFINTATE DIN 1990 SI PANA AZI.SA VEDETI TAXE SI IMPOZITE DE LA ANUL,PENTRU CA TREBUIE INTRETINUTA SI PLATITA INTREAGA MASA DE BUGETARI DIN INSTITUTIILE DE STAT.DIN CE IN CE MAI MULTI,IAR CONDUCATORII DIN FRUNTEA PRIMARIILOR UITA SA VA SPUNA DE UNDE VIN BANII SI PANA CAND VA MAI CONTINUA TOATA ACEASTA BATAIE DE JOC LA ADRESA SISTEMULUI PRIVAT,ZONA DE UNDE VIN BANII PENTRU ACESTI MULTI PLIMBATORI DE HARTII.ORASUL ESTE DIN CE IN CE MAI DEPOPULAT,IAR EI AU CRESCUT DEJA IMPOZITELE SI TOATE PRETURILE LA UTILITATI.O INTREBARE SIMPLA:CAT VETI MAI REZISTA ASISTANT LA JAFUL DIN BUZUNARELE VOASTRE,SI ASA CAM GOALE?INTREBATI-VA COPIII,EI CE ISI DORESC?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.