Dana Banu si-a angajat sotul la Primarie! Pe post de bagator de seama si taiat frunza la caini, datul mustelor afara din parc, etc.!

30 Mai 2024, 12:31 | 2247 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dana Banu

Cel alintat Puiul (si la propriu si la figurat) s-a mutat cu serviciul de la SC APA SERV SA la Primaria Turnu-Măgurele!!!

E drept ca atunci, cind esti singurul la concurs, cu foaia alba in fata si capul plin de cucuie si cunosti toata comisia de concurs, nu ai cum, sa nu iei concursul special organizat pentru tine! Asa ca chicken husband (sotul Puiu) a zis adio SC APA SERV SA, Centrul de Management al Apei si s-a alaturat echipei cistigatoare ce haleste si alege romaneste, de la Primarie!

,,Welcome chicken!" i-a zis Cuclea: "Tu o sa te ocupi cu galetile electorale, asa cum faceai la apa, cind dadeai la combinat cite o galeata, doua de apa si curent moca din banii prostilor!

Inteleg ca nu iti place munca si mai mult cu lavanda, vrei sa fii un bondarel, care bizz-bizz, nici o problema, vii cind vrei, pleci cind vrei, faci ce vrei!

Acum cum sa mai amendeze Dana Banu cu avertisment Primaria Turnu-Măgurele? Nu este ca si cum l-ar scuipa pe Cuclea in fata??? Musti mina care te ajuta sau o lingi???

https://www.gnm.ro/documents/6c10q6safa.pdf

https://www.gnm.ro/documents/lobhzo7au.pdf

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Vivi-prietena lui Puiu de la scoala pe 31 Mai 2024, 16:20
#4
Puiu niciodata n-a fost cocos!
Asta astepta sa il traga fata de mineca! Mai pampalau, baiatul mamii!
Tuturel pe 31 Mai 2024, 12:58
#3
Pai si Coana Dana cum s-a angajat la mediu?
Daca nu era Dragnea, s-o bage in seama! Sa zica mersi barbat-su ca a fost frumoasa in tinerete, ca fara ea era nimeni! Ea a dat saraca din coate, ca parpalete e sfios si rusinos...
Unul pe 31 Mai 2024, 10:19
#2
Habarniști
Ca ăsta sunt multi lingăi ! Se creează posturi pentru fiecare pesedist !
Psd pe 30 Mai 2024, 14:18
#1
Sacalii roșii
Cum îl cheamă pe pui? Nu cumva Luci?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.