Ce activitate va fi in Portul Turnu Magurele. Cuclea e turmentat, Gadea pacalici, amandoi prea prosti ca sa discute Europa cu ei. E nevoie de un primar cu imagine buna. George Daciu e alegerea cea mai buna

29 Mai 2024, 07:17 | 934 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Terminal

Edilii orasului si sefii judetului stiu ca se repara portul ca noi sa ne plimbam si sa ne uitam la apus, apa si unii la altii.  Atat sunt de prosti.

Sudul Romaniei si nordul Bulgariei vor avea legaturi de transport cu Portul Turnu Magurele. Cerealele vor fi bagate intr-un colt, spre actualul siloz Pambac. Cei care doresc sa se plimbe vor avea acces in prima parte a portului.

Europenii nu sunt incurcati de cine o sa fie primar, noi trebuie sa ne alegem un om care sa stie cum sa lege furtunasul cu interese locale la magistrala europeana si care sa fie respectat.

Trebuie sa stim cum sa ne dezvoltam interesele comunitatii, nu sa ne multumim cu o spalatorie auto pentru grupul de interese din apropierea primarului (vezi centru comercial, sau o carciuma).

 Drumul spre Alexandria (contestat de mafia locala) e din acelasi plan.  Pentru exemplificare va prezentam un terminal intermodal realizat prin acelasi program si cu bani europeni.

Citeste si: Terminalul intermodal din Oradea a devenit funcțional mai repede. Primul tren cu mărfuri a sosit din Olanda (FOTO)

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ilie pe 30 Mai 2024, 10:42
#3
Votăm SCHIMBAREA !
Votăm omul și nu partidul, partidul stat PSD/ PNL !Daciu Georgel, un om de succes, bogat și prosper, exact ce are nevoie comunitatea noastră, un mediu privat puternic, investitori străini, care să creeze noi loc*ri de muncă și un trai decent!

Mai mult de jumătate din copii noștri sunt pribegi prin țări străine, pentru că noi nu avem demnitatea să ieșim la vot, odată la 4ani, avem puterea în mână, să o folosim cu cap!

Nu te plânge că trăiești prost, ieși la vot și schimbă-ți viitorul, meriți mai mult decât un ajutoar social sau o pomană electorală!Votați SCHIMBAREA !!!

Stefanel pe 29 Mai 2024, 15:39
#2
da
Da da, Șobolanu reface portul, banii se duc la el și la varu gîdea
Spuneți adevarul pe 29 Mai 2024, 08:51
#1
Ce firme lucrează?
O firma din Ciuperceni este firma subcontractata pentru acele așa-zise renovări în port.cine este defapt aceasta firma? Nimic mai simplu,asorin Gadwa,nimeni altul decât ruda lui Adrian Gadea,președintele Consiliului Județean TR.Adica sifonarea banului public,prin firmele de casa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.