Foto Seful cimitirului din Turnu Magurele este si pensionar. Angajat la stat + pensionar = pesedist nesimtit

27 Mai 2024, 11:53 | 3571 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Raicu

Raicu Marian: venituri din anul 2022, declaratie de avere depusa in 2023: pensie de 4.000 lei, administrator cimitir - 2.000 de lei, consilier local - 800 de lei, presedinte de asociatie - 150 de lei.

Raicu Marian a strans 7.000 de lei, lunar, in anul 2022.

Tinerii se chinuie pentru banii astia. Sa va voteze mortii!

Locuri de munca sunt pentru pesedistii nesimtiti (pensionar + angajat la stat), nu pentru tineri.

Primariile si Consiliul Judetean sunt pline de pensionari, numai pe functii bune.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ștefa Florea pe 30 Mai 2024, 09:28
#7
Anișoara Petculescu
Da,această farfuză care mai mult a distrus acest oraș decît a făcut ceva bun să fie dată la mătură să vadă și ea cum este să fi jignit că toți muncitori din subordine o urăște pentru comportamentul ei nesimțit,jos cu Petculescu Anișoara așa cum au zis și alți este o lipitoare ne știe să organizeze nimic stă numai prin supermarket însoțită de șofer și mașina primăriei,deci Domnule Primar nu mai țineți asemenea incompetenți în spate .
Mihai pe 29 Mai 2024, 23:44
#6
Anișoara Petculescu
Așa cum a spus și Domnul Linguraru în comentariul de mai sus (Doamna Petculescu dintr-o sub ingineră care freca menta pe la UVCP a ajuns să-și bată joc de un oraș întreg cine e această figură de se crede buricul orașului ?? Alo Domnule primar nu mai țineți în brațe aceste Lipitori și trimite-ți-le la muncă de jos.
Linguraru pe 29 Mai 2024, 22:00
#5
Petculescu
Această(Doamnă Petculescu Anișoara),care își face zi de zi cumpărăturile de la kaufland în timpul orelor de serviciu și cu mașina primăriei,binențeles sluga care duce căruciorul fiind șoferul, Este de o incompetență ieșită din comun și de o aroganță fără margini față de muncitorii pe care îi are în subordine să fie dată afară că nu este primăria (ei),primăria este a noastră și poate că primarul dacă citește aceste comentarii va lua măsuri,dar nu cum sa luat pînă acum. Are impresia că este pe tarlaua ei? Rușine!
Andrei pe 28 Mai 2024, 13:59
#4
Raicu
Limbricul acesta de administrator al cimitirului, are poza lui Cuclea,pe perete, în asa zisul lui birou din cimitir. Ce scârbos!
Raicu Marian pe 28 Mai 2024, 10:39
#3
Un parvenit fără pic de rusine
Acest individ are 0 ani munciți,toată viata lui a vânat numai posturi de lingău.
Voi ii votati si ei traiesc bine pe 28 Mai 2024, 10:32
#2
Unul din exponentii PSD trecut prin PCR
Absolvent al c*rsurilor inaltei scoli,Stefan Gheorghiu,ca si alti iubitori de PSD,visau sa patrunda ca sefi pe fotoliile nomenclaturii comuniste.Na,ca nu s-a potrivit,unii pe la puscarie,altii pe la centralele termice,fugiti din tara,iar altii pe la cimitir.Astia sunt oamenii reprezentativi ai politicii de rahat duse de catre gasca PSD.Si voi vreti sa va mai fie bine.Poate pe lumea cealalta.
Pensionar pe 28 Mai 2024, 07:12
#1
Fără rușine
Ca acest animal sunt mulți care cumulează pensia cu salariul . Oameni de nădejde ai Piticului care sunt băgați la înaintare ! Ion Preda, Dan Otomega, Cone Cornel, Petculescu Anișoara, Popa ( Moldoveanul) de la sala de sport Graniceri, s.a.m.d ! Copiii nostri pleaca din oraș iar aceste fosile fură din bugetul public! Dacă era corect Piticul nu tinea pensionari in posturi cheie ! Raicu este o slugă, fost activist de partid cu UTC care in combinat peria hainele sefilor .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.