Turnu Magurele - Edilii orasului si-au investit ciordelile la munte si la mare. Un strain vrea sa readuca la viata un simbol (HD) al orasului. Cine ne vrea raul?!

22 Mai 2024, 15:33 | 1153 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Hanul Diligentei

Asa ne distrug strainii. Culmea, HD va fi redeschis publicului, nu va fi numai pentru el.

Turnu Magurele castiga in valoare prin investirea banilor aici, nu prin scoaterea si investirea in vile la munte si la mare.

Italianul iubeste sincer acest loc, cei care isi ascund proprietatile prin alte parti, il iubesc pe interes. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Nicu Brasoveanu pe 23 Mai 2024, 10:48
#5
Ai dreptate,Vasile,numai ca....
....e foarte bine cand oamenii isi dau seama de ceea ce se-ntampla,si "latra",si spun ce stiu si se vorbeste prin anumite grupuri,dar mai ales se vede.Si,da,intradevar,s-ar face mult mai multa treaba daca ar exista si cineva sa o faca asa cum trebuie,si nu s-ar mai fura si minti atat cat se fura si se minte in prezent.
Vasile pe 23 Mai 2024, 08:40
#4
ALEGERI
Domnule Brașoveanu, sunteți din Brașov? Aveti nume predestinat! Vă simțiți frustrat că încă aveti"izul" de Turnu. Doriti să-i luați locul primarului și să aveți și dvs proprietăți? Succes ! Dacă nu ar fi așa mulți care "latră" în acest oraș probabil s-ar face mai multă treabă și nu ar mai pleca cetățenii prin alte zone .
..... pe 22 Mai 2024, 21:52
#3
Ciuma rosie
Majoritatea j**urilor psd au proprietăți la munte-Bușteni.
Nelutu pe 22 Mai 2024, 21:28
#2
S-a furat di toete pozitiile
O locatie trecuta pe mai multi proprietari din gasca Tel Drum Dragnea,ajunsa la un italian ce a dat banul gros acolo unde trebuie,ca sa se piarda adevaratul proprietar din acte.Tipic o procedura mafiota de care nu sunt straini sefii acelor timpuri.
Nicu Brasoveanu pe 22 Mai 2024, 21:19
#1
Atentie pentru alegatorii PSD
Primarul in functie sa fie intrebat si sa dea explicatii despre presupusele agoniseli transferate prin loc*rile din jud,Brasov,pe acolo pe unde isi petrece timpul fratele soferului Sorin Frujina,si unde sta drept o sageata a acumularilor de jaf ai banilor publici,intrati in posesia conducereii PSD tr.Mag.Se vorbeste despre apartamente,case,terenuri si alte proprietati cumparate de catre persoane care nu sunt din acel judet,iar adevaratii proprietari sunt din zona Turnu Magurele,fini,nasi.Sunt informatii provenite chiar de cei ce se rasfata prin acea zona,si care au observat izul de tarani de Teleorman.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.