Toate realizarile lui Danut, asfaltari, piste de biciclete, reparatii cladiri sunt zero fara locuri de munca. Pana si un simplu gospodar stie ca trebuie sa toarne un trotuar sau sa repare casa

20 Mai 2024, 05:08 | 2144 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea

Daca simplul gospodar nu stie constructiile, atunci isi ia meseriasi. Toata chestiunea e sa aiba bani. Banii vin de la un loc de munca.

Ce tot se lauda Danut cu niste chestiuni banale. E un lucru normal sa torni un trotuar sau sa-ti repari casa.

Un primar nu e numai constructor, un primar e seful unui oras si raspunde de tot ce au nevoie locuitorii.

O familie (gospodarie) are nevoie de cultura, parc, biserica. Toate sunt zero fara locuri de munca. Copiii sau parintii pleaca in tari straine in cautarea unui loc de munca.

Orasul se depopuleaza cu si fara strazi si cladiri reabilitate.

 Un primar isi da masura desteptaciunii si a priceperii daca dezvolta mediul economic si orasul nu se depopuleaza. De aici incolo putem sa vorbim de un om care merita sa fie primar.

Nu ai facut acest in lucru (dezvoltat afacerile si mediul economic al orasului) intr-un mandat, trebuie sa-ti iei seama si sa nu mai candidezi (sa pleci acasa). Cand omul are obrazul gros.....

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
George pe 22 Mai 2024, 10:03
#11
Bine zici Viorico
Sa ne spuna oricare PSD-ist ce mai cuprinde economia locala,iar de cand este PSD la varful orasului,cate loc*ri s-au creat si unde?In afara de cateva banci si cosuri de gunoi,cateva zugraveli si reabilitari intarziate ce treneaza de peste 20 de ani,ce alte investitii aducatoare de plus valoare pentru oras s-au facut in timpul "domniei lor"???
Viorica pe 21 Mai 2024, 10:40
#10
NU SUNTEM TOTI NISTE PROSTI
Nu,mai,nepregatitule,primarul nu are nicio responsabilitate fata de situatia dezastruoasa in care se afla economia locala,si de unde vin banii catre bugetari.El e pus acolo,inconjurat numai de catre fini si nasi,rude si interpusi,cu totii slugi ale PSD,doar pentru a face combinatii si a primi parandaratul din urma contractelor grase date unor firme apropiate politicienilor din PSD.Hai ca-l vedeti voi pe dracul dupa alegeri.Nu o sa mai aveti batiste sa va stergeti lacrimile de durere,ura si necazuri.
Bebe Nașu pe 21 Mai 2024, 09:58
#9
Cosa Nostra
După retarzi primarul nu are nicio obligație față de alegători !Cum se face că în majoritatea orașelor din Românica primarul este gospodarul și administratorul orașului, aduce investitori străini, se implică direct în modernizarea orașului, prin atragerea de fonduri europene și crearea de loc*ri de muncă!Dar ce știm noi, e proști primari ăștia, să vină la noi să îi învățăm administrație și cum se conduce un municipiu!Bine că își poate finanța rudele, amantele, amicii, cu bani publici, astea cu siguranță fac parte din obligațiile primarului....Dragneo, blestemat să fi, ce ai făcut cu oamenii ăștia.
Analist pe 21 Mai 2024, 08:53
#8
Nesigur
Jalnica prestația asa zisuluiprimar în clipul electoral prezentat cu mulți bani cheltuiți. Nu se intelegea nimic di ce zice,foarte nesigur în relația cu cetățenii, prestanta zero, hainele de pe el nici măcar de second-hand, mai mult de roker obosit.Ce o avea ma,ce o avea,o fi de la sau de la ...
Marius pe 21 Mai 2024, 06:52
#7
Alegeri 2024
Pentru copii vostri votati orice dar nu PSD; atunci cand ei au fost la conducere(si au fost ani buni, pacalind alegatorii!) oamenii au trait prost, economia a stagnat, toti analfabetii au prosperat...fiti sinceri si judecati. ORICE dar nu PSD.
Sile Pietroi pe 20 Mai 2024, 15:52
#6
Lui # 2 și 3
Chiar sunteți retardați, băi labe triste! Voi vorbiți mă? Cine era alături de Crăcea și PNL? Steluța Mohora, Nuță, Bodo. Primii doi au fost aleși pe listele lui Crăcea. Acum unde sunt? În echipa lui Cuclea! Murex a făcut lobby piticului. Acum unde e? La USR. Dreptaci sadea. Cine ce să creadă? Boon, acum vorbim de atribuțiile primarului stip**ate în OUG 5/2019, actualizată în 2024. ARTICOLUL 155, la Atribuţiile primarului, alineat 3, punctul d: prezintă consiliului local, în primul trimestru al anului, un raport anual privind starea economică, socială şi de mediu a unităţii administrativ-teritoriale, care se publică pe pagina de internet a unităţii administrativ-teritoriale în condiţiile legii. Unde scrie de crearea loc*rilor de muncă de către primar, idioților? Contele are dreptate! # 2. Măi smardoică, vezi să nu te caut eu, că te pun să-mi dai o frunte în buric! Daravela vine fix între dinții tăi păcăliciule.
Fifi pe 20 Mai 2024, 13:49
#5
Pentru conte
Ai evoluat de la nebun la conte. (Gigi c*r).
Cetatean al urbei pe 20 Mai 2024, 12:37
#4
Saracii
Doamne ferește sa trăiești cu astfel de plăceri. Cred ca aveți chiloțeii uzi sa scrieți toată ziua ce face și ce nu face Cuclea.
Un "retard" care nu suporta HOTII pe 20 Mai 2024, 09:50
#3
Adevarul e numai ceea ce se vede,"Conte"!
Sistematic apare un prost care sa ne spuna "adevaruri" si cam cum stau lucrurile.Se spune ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte,dar hai sa ne indreptam privirile si sa facem poze si in alte parti ale orasului si a felului in care traiesc oamenii,ce fel de viata duc si care le sunt dorintele.Nu,mai,nesimtitule,ceea ce vedem si simtim cu totii sunt rezultatele "muncii" de peste 30 de ani de conducere "social democrata".In toti anii ce au trecut de la momentul 89,ati reusit sa distrugeti tot ce au ridicat niste comunisti carora le-ati luat locul,dar fara a va arata priceperea si competentele,purtandu-va arogant si doar cu dorinta de parvenire si inavutire.Sunt zone in tara unde primarii si presedintii de CJ au reusit sa atraga investitorii.Nu mai mintiti si nu mai dezinformati,ca nu toti suntem niste prosti.Ce atatea laude cu manta,ca de aia sunt acolo,sa faca ceva pentru oras,nu doar pentru ei.In concluzie,PSD a reusit sa dea saraciei cu sclipici,atat!
Excelența voastră pe 20 Mai 2024, 09:42
#2
Tovarășe conte al României
Am să te caut, vreau neapărat să-ți văd Daravela. Dacă reușesc să te găsesc te apuc de ea și nu-ți mai dau drumul până nu ți-o rup! Așa a pățit și marele Terente! Nu era el conte dar avea Daravela foarte foarte mare. I-au rupt-o și acum e în borcan la muzeu. Femeile se plâng prin oraș c-o aveți prea mare.

Contele Mapucci de Daravela pe 20 Mai 2024, 07:16
#1
Urlă retardul
Nefericitul care a scris articolul habar nu are de fișa postului unui primar. Pentru informarea retardatului, primarul NU FACE EL loc*ri de muncă DIRECT! El poate da în schimb facilități unui investitor. Pentru că de asta are nevoie un investitor, FACILITĂȚI! De tot felul - concesionări pe 90 ani de terenuri, scutiri de taxe și impozoite (care țin de primar), și în special cele care țin de nevoile directe, adică infrastructură (căi ferate, șosele), apă, gaze, c*rent electric, și care țin de GUVERN, nu de primar. Numai săracul cu duhul care scrie inepțiile astea dă ca surdu-n clopot cu loc*rile de muncă ce chipurile trebuie să le facă primarul. Nu sunt fanul piticului, dar mă irită retardul unora, care cică e opinie politică. Sărăcie, înainte de a face scârța-scârța pe hârtie aiurea, informează-te, apoi scrie. Altfel, vine unul și-ți arată de ce ești sărac cu duhul. Că de fudul ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.