Foto Mohanu Loredana sustine candidatul PNL

19 Mai 2024, 12:28 | 1192 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Mohanu Loredana

Mohanu Loredana are o clinica in orasul Draganesti-Olt. Doamna doctor a postat un mesaj foarte lung, pe pagina Facebook, in care il sustine pe actualul primar, liberalul Marian Viorel Tudorica.

Dupa cum se poate observa in fotografie, Loredana Mohanu face campanie electorala pentru PNL si este in linia intai. Pagina Facebook a actualului primar o are in centrul actiunilor, desi nu este candidat la Consiliul Local, pe Mohanu Loredana.

La Turnu Magurele nu era posibil niciodata asa ceva. Acolo nu ii stie lumea sau daca au aflat ce le poate pielea inca beneficiza de credibilitate prin investitia din clinica, facuta din banii de la Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Nela pe 19 Mai 2024, 16:28
#1
Paduchii ies intotdeauna in frunte
Paparuda asta i-a pus gand rau si primarului de la PNL.Daca nu era taticul adoptiv,sa-i"aduca" o diploma de medic,azi vindea zarzavaturi pe bordura sau era femeie de serviciu pe la vreo scoala,la cata stiinta a acumulat pe la liceul pe unde a trecut-o clasa mamica ei.Cum au ajuns sa se strecoare toate nulitatile la varful societatii.Sa va fereasca Dumnezeu de asemenea medici,cu diplome luate la misto.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.