Turnu Magurele - Piata Municipala trebuie sa aleaga omul care stie economia de piata, daca nu va fi urmatoarea pe lista falimentelor de rasunet. Producatorii locali resimt puternic, samsarii vor disparea

19 Mai 2024, 10:30 | 2839 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Piata

Actuala conducere a Primariei nu a facut nimic pentru modernizarrea pietei. Kaufland si Lidl ofera conditii la standarde occidentale si atrag din ce in ce mai multi clienti.

Danut Cuclea si oamenii lui au urmarit numai sa bage in buzunarele personale (si-au luat partea de la samsari) fara sa gandeasca pentru viitor. Samsarii, ca sa supravietuiasca, trebuie sa investeasca, banii din evaziune, in afaceri la standardele nemtilor.

Apartamentele cumparate pe la Bucuresti si alte investitii facute din evaziune nu-si au rostul si se vor plati cu falimentul. Nu o sa mai mearga cu specula, samsarii vor fi obligati sa intre in legalitate.

Bineinteles, Primaria este cea care trebuie sa declanseze procesul de modernizare al Pietei si sa ofere un mediu prielnic producatorilor locali, dar si samsarilor sa le ofere sansa sa-si investeasca  banii in afaceri curate.

Acest pas trebuia facut pana acum de actuala conducere. Producatorii locali si samsarii sunt obligati sa voteze alegerea potrivita si necesara. Alegerile locale pot sa ne aduca un singur castigator, Danut Cuclea, sau sa castigam toti (cetateni, producatori, samsari, etc), George Daciu.

E nevoie de un antreprenor care a dovedit ca stie cum merg lucrurile in economia de piata. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
MăruțA Moraru de islaz pe 20 Mai 2024, 21:47
#4
Ce fraer îi am fost
Am lucrat la fermă salcia și apoi am trădat și am devenit pupinc*rista și lingareasa fiului lui Dragnea alături de Tianu gabriel și alături de primarul Culea și acest individ adică fiul lui Dragnea și Puiu Dragne și mi-am dat seama ca sunt niște cretini care l-au distrus pe Liviu Dragnea Iar acesta a stat la pușcărie ca cel mai prost bombonar de giuvarasti.
Costea vasilica pe 20 Mai 2024, 09:04
#3
Sunt uimita!
Cineva spune:,, Am fost consilier în PSD am votat (atenție) legi bune, dar astăzi nu mai sunt dezacord cu ele." Păi cum nu mai ești dezacord cu ele dacă au fost bune?! Domnul antreprenor, ce construiește bun ziua, demoleaza noaptea.Votatil toți care nu treceți prin filtrul minții hotărârea lui șchioapă și neghioaba. Omul acum vrea un scaun mai confortabil cu alte legi bune votate de el, care sa le ignore după ceva timp.
Piata samsarilor pe bani publici,de ce?! pe 19 Mai 2024, 16:04
#2
Administratie ce tine ilegal cu samsarii
Constructia Pietii Municipale,construita pe multi bani,banii nostri,sta in paragina si are doar destinatie pentru cativa vanzatori de branza,si a depozitarii de fructe si legume pentru cei din afara cladirii.Urgent un control la toti vanzatorii din piata pentru verificarea certificatele de producator.Sunt multe acordate in mod ilegal,iar preturile sunt mari pentru ca acestia iau marfa de la supermarketuri.In situatia asta,noi cumparam de la samsari si foarte putin de la producatori.Piata administrata de catre PSD este cea mai mizerabile piata din judet,iar situatia aste este de peste 20 de ani.Pana cand va mai lasati mintiti de catre niste hoti si incompetenti?!
George pe 19 Mai 2024, 14:23
#1
Daciu
Sunt antreprenor de renume care voi aduce progres în Turnu Măgurele. În patru ani de consilier am votat toate proiectele PSD pe care le consider foarte bune, astăzi însă voi fi împotriva lor și voi deveni acel antreprenor de care are nevoie orașul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.