Captura impresionanta la PTF Turnu Magurele: Aproape 10 milioane de țigări găsite în TIR-ul unui bulgar care transporta "motoare"

14 Mai 2024, 20:19 | 1149 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Tigari

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Turnu Măgurele – Direcția Regională Vamală Craiova, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, au descoperit cantitatea de 9.900.000 țigări, fără marcaje fiscale, într-un camion înmatriculat în Bulgaria, care circula pe ruta Turcia – Polonia. Țigările au o valoare estimativă de 13.612.500 lei, iar șoferul nu a prezentat pentru acestea niciun document de provenienţă.

În data de 12 mai 2024, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Turnu Măgurele – Direcția Regională Vamală Craiova, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, au efectuat mai multe controale specifice, în baza analizei de risc.

Ca urmare a acestor controale au descoperit într-un camion înmatriculat în Bulgaria o cantitate impresionantă de țigarete nedeclarate și fără timbru fiscal.

Camionul era condus de un cetățean bulgar și, potrivit documentelor prezentate, transporta motoare din Turcia, cu destinația Polonia. Acesta a declarat faptul că este angajatul firmei de transport și nu are cunoștință despre existența țigaretelor.

Camionul și bunurile descoperite au fost duse la sediul Biroului Vamal de Interior Olt, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 9.900.000 de țigarete (495.000 de pachete), estimate la o valoare de 13.612.500 lei.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali,  ansamblul rutier a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Teleorman, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.