Dunărea Turris Turnu-Măgurele, ţi se pregăteşte ceva!

22 August 2010, 00:17 | 2155 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Venită din cantonamentul de la Albena (Bulgaria), echipa Dunărea Turris se va pregăti până la începerea campionatului Ligii a III-a la Turnu-Măgurele.

 Până la primul joc, care se va desfăşura  vineri, 27 august, împotriva echipei Progresul Corabia, echipa turneana va disputa un nou amical cu FCM Alexandria. Jocul se va desfăşura marţi, 24 august, pe municipalul din Turnu-Măgurele. Este al doilea meci amical din această lună între cele două echipe, însă interesant este că echipa turneana va fi schimbată în mare măsură, pentru că la Turnu-Măgurele au venit 15 jucători de la Bucureşti. Alexandria va întâlni o altă echipă din Turnu-Măgurele, mai ales că şi antrenorul va fi altul.

 Necunoscutul sponsor al echipei din Turnu-Măgurele, Mihai Ionescu, un om de afaceri din Bucureşti, va aduce, după toate probabilităţile, un antrenor cu nume. Este vorba de Cristian Sava, fost jucător la Dinamo şi Rapid în perioada 1985-1995.  Cristian Sava a fost antrenor federal la unul din loturile de juniori ale României, însă, după un concurs pe acel post, dânsul nu mai este antrenor federal. Cristian Sava va veni la Turnu-Măgurele împreună cu vreo 15 juniori, jucători care vor evolua şi în campionatul de juniori. Ne e teamă că bucureştenii vin doar pentru campionatul de juniori şi nu pentru a evolua  în Liga a III-a la Dunărea Turris.

 Scenariul ar fi următorul: Cristian Sava are juniori şi vrea să joace în campionatul de juniori dar nu se poate duce în altă parte. Vine la Turnu-Măgurele, vor juca puţine meciuri în Ligă a III-a şi, apoi, echipa Dunărea Turris  nu se va prezenta la două deplasări. În consecinţă nu se va aplica noul punct din regulamentul FRF, prin care echipele care se retrag  dintr-un campionat sunt retrogradate două niveluri competiţionale  şi pierd dreptul de a promova pentru 5 ani, ci alt punct, prin care echipele neprogramate două etape de FRF vor fi retrogradate în campionatul imediat inferior, fără interdicţia de a promova.

 Acest scenariu este pericolul care pândeşte echipa Dunărea Turris Turnu-Măgurele şi poate însemna că un întreg an competiţional nu vom vedea fotbal de nivel superior la Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
lolitu pe 23 August 2010, 17:37
#1
haha
\\\"nu vom vedea fotbal de nivel superior\\\", asta e tare rau smile) smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.