Cat de saraci (spiritual si material) sa fi fost acesti oameni daca fac orice pentru bani si se cred destepti

12 Mai 2024, 09:39 | 1143 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Steluta

Ei nu-si dau seama, dar la fel sunt si acum. Plus ca se fac de ras. Nu sunt capabili sa priveasca pe termen lung, ei au grija zilei de maine. Adica sunt la fel ca inainte. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ion P. pe 18 Mai 2024, 13:51
#4
Votați SCHIMBAREA !
Cât de prost trebuie să fii să votezi în continuare PSD, nu v-au ajuns 20 de ani de corupție, hoție, umilință și sărăcie ?Turnu are nevoie de investitori, care să creeze loc*ri de muncă bine plătite, adică un trai decent, pentru noi și copii noștri, nu de minciuni gogonate și frumos ambalate, marca PSD...Tot orașul este împânzit de afișele celor doi maimuțoi roșii, în prim plan Păcală și Tândală, vor din nou la ciolan, au devenit dependenți de banul public, că de, altceva nu știu să facă, decât să fure....Dați o șansă municipiului nostru și votați schimbarea !!!!!!!!!!!!!!!!

marian pe 12 Mai 2024, 15:44
#3
da !
ai dreptate fane inc*rca lume
Fane de la spații verzi pe 12 Mai 2024, 12:25
#2
Lui Marian
Păi doar Steluța a schimbat macazul? Băi ciocoflendere, jumătate din activul de partid PNL este de la PSD, infiltrați acolo. Uită-te la lista consilierilor propuși de PNL, apoi mai vorbim. Nu mai zic de cea actuală, unde sunt consilieri gen Daciu (acum cică e liberal), Nuță (fost șef al tineretului PSD, Mușat pedofilul (care s-a dus întâi la PSD, apoi la PNL la sugestia piticului), Măgaru (care-i încărca arma lui Dragnea), Petrescu (nu demult la PSD).
marian pe 12 Mai 2024, 10:34
#1
o trea.ta
stelo stelo stelo, tu lipseai din poza asta jarteao .... trean.a profitoare de taranca basita ce esti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.