Intrebare grea pentru Daciu: ce e dispus sa faca in caz de deturnare (furt evident) a votului prin vizele de flotant. Noi ne-am saturat sa fim furati

10 Mai 2024, 10:04 | 1210 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Daciu George

Ultimele alegeri locale, anul 2020, au fost furate, castigate, cu 283 de voturi. In acel an, la Turnu Magurele s-au facut 1.600 vize de flotant, de cinci ori media anilor fara alegeri.

Anul trecut, 2023, s-au pregatit cu 614 vize de flotant plus ce s-au facut in 2024. Trebuie facute publice datele acestor vize de flotant si un dosar penal.

Citeste si: DOAMNA CU INGHETATA DIN TELEORMAN SI ASA-ZISUL RAZBOI CU MARILE RETELE DE MAGAZINE. ACEEASI DOAMNA NU SPUNE NIMIC DESPRE CUM DRAGNEA A DISTRUS MEDIUL ECONOMIC DIN JUDET

Nu trebuie sa mai lasam lucrurile in bezna. Turnenii voteaza dreapta, dar iese stanga. La sate sunt mai multi de dreapta decat la orase?!

S-a dovedit ca turnenii nu sunt pesedisti inraiti, pesedistii sunt hoti inraiti. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Unu pe 13 Mai 2024, 15:25
#4
Catre Bebe
Nu mai fumati legale. Aveti varsta pe care o aveti degeaba. Si tu si fiu tu ala “bazat” . Lasati iarba si alte prostii si la munaca cu voi bai bebelanilor.
Bebe pe 12 Mai 2024, 13:35
#3
Stop fraudă electorală!
Trebuie sesizat de urgență Parchetul European și pe Laura Codruța Kovesi, inclusiv toate instituțiile europene abilitate în supravegherea și monitorizarea procesului electoral, de la urna de vot, numărarea voturilor și până la centralizarea acestora !!!

STOP fraudă !!!
O sa ramaneti in bezna si saracie pe 11 Mai 2024, 09:33
#2
Intrebarea grea e pentru Cuclea
Trebuie urmarit cu mare atentie intregul proces de votare,dar si cel de numarare a voturilor.Se va filma si fotografia orice persoana ori grupuri de persoane care aduc cetatenii la sectiile de votare cu masini personale,si le este indicat pe cine trebuie sa voteze.Nu de alta,dar pe la Teleorman s-au implementat bine metodele de furt ale lui Dragnea,pentru care unii au si fost condamnati.Si s-a uitat de sutele de sacose facute la Casa Armatei si raspandite prin zonele marginase,oferite de catre echipa de campanie a lui Mohanu.Cum credeati ca a castigat atatea mandate,ca la plecarea lui orasul arata ca dupa razboi.De ceva timp urmasii lui au aplicat alte metode,mai necinstite si mai ticaloase,s-au apucat de angajat in sistemul bugetar tot felul de baieti si fete care mai de care mai habarnist,dar cu totii iubitori de PSD.Si uitati-va cum arata azi orasul dupa zeci de ani de conducere PSD,tinut in minciuna,sarac,murdar,fara investitii si loc*ri de munca si in continua depop**are.
Robin Hood pe 10 Mai 2024, 15:31
#1
Întrebare
Oare de ce numai Daciu trebuie să-și pună acastă întrebare? Candidează de unul singur? Cât despre 2020, alegerile nu au fost furate, ci pierdute de Crăcea prin greșelile făcute. Mai mult, a contestat voturile anulate, și Cuclea a mai obținut 60 voturi în plus. Asta nu este furt? Mie mi-e că vine HAUR peste voi. Atunci să auzi chelălăituri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.