George Daciu - "Timpul nu stă în loc". Noua asta ne-a placut. De ce? Aici a spus totul, asta e cheia. In rest: are fata de primar si de american (eficient, pragmatic)

10 Mai 2024, 06:59 | 935 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Daciu

Credem ca nu-i place politica actuala, nu se simte bine intre politicieni, dar se implica pentru ca nu se mai poate sa traiesti, personal, bine, iar in jurul tau sa fie saracie mare. Te trage in jos. Trebuie miscate lucrurile.

Turnenii nu-l cunosc pe Daciu. Nu e doar ce se vede: farmacii, Biotur, etc. Omul e mult mai bazat.

Are afacere la nivel national, se bate cu brand-uri cunoscute la nivel international (asta e capitalismul si aduce progresul societatii).

"Timpul nu sta in loc" - munca, ambitie si o filozofie de economie si viata.

Postare Facebook - "DE CE GEORGE DACIU PRIMAR? Turnu Măgurele are nevoie de o viziune progresistă și pragmatică în administrare, pentru că avem nevoie de mai mult decât atât! Timpul nu stă în loc, iar eu sunt pregătit să aduc schimbări semnificative încă din prima zi de mandat. Vin cu un plan solid pentru orașul nostru, cu proiecte transparente, elaborate în consultare cu comunitatea. Vreau să conduc o administrație corectă, cu licitații transparente și proiecte vizibile care să aducă beneficii tuturor locuitorilor. Cu o atenție deosebită acordată dezvoltării economice durabile, serviciilor medicale și educaționale, îmbunătățirii infrastructurii și asigurării serviciilor publice de calitate, vom construi împreună un viitor mai bun pentru Turnu Măgurele!"

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Robin Hood pe 10 Mai 2024, 15:36
#7
Când vorbești de reușita în afaceri, vorbești de funie în casa spânzuratului. Că tot veni vorba de americani, ăștia au o vorbă: nu mă întreba cum am făcut primii bani. Așa că las-o mai ușurel cu pianul pe scări când vorbești de oameni de afaceri. Toți au schelete în dulapuri.
micObservator pe 10 Mai 2024, 14:46
#6
Daciu-antreprenor Da- Primar BA
E greu sa ajunga primar, stie si el, desi are rezultate in privat, trebuie sa ai alte abilitati ca primar. Daca te dai ca le stii pe toate, ramai fara oameni pe langa tine.

N-are nici echipa, n-are nici cunostinte legislative.

Danutz putza mica, ne mai fute un mandat.
Nea Curcă pe 10 Mai 2024, 10:47
#5
Minte sc*rtă
Desigur, un model de reușită este autostrada Transilvania ( Bechtel). Banii i-au luat, contractul a dispărut, autostradă canch.
eu pe 10 Mai 2024, 09:59
#4
Viziune progresista?
Cred ca a riscat mult cu aceasta chestiune pe afisul electoral. Eu când aud de progresişti mă ia durerea de cap.
Ganditi nu dormiti pe 10 Mai 2024, 09:41
#3
RASPUNS SIMPLU CELOR DE LA 1si 2
Postari tipice unor analfabeti functionali.In articol este prezentat un model de reusita in afaceri ca la americani,de exemplu,iar nea Curca minte sc*rta ne duce cu vorba la razboaie.Si nici nu vad legatura dintre razboi si alegeri,prin faptul ca un om care a reusit in viata sa fie etichetat drept un om rau sau nepotrivit pentru o asemenea functie.Si ma rog,care a fost garantia spuselor celor din PSD,ca faptele au fost vazute de catre toti romanii.Noi de 34 de ani mergem din rau in mai rau cu acesti nemernici din gasca PSD,iar voi vreti ca cineva fara sa fi fost in politica pana azi sa va dea garantii?Ce fel de garantii si cum sa fie date?Eu spun ca astea nu pot fi aratate decat prin simplele rezultate pe care le are un cetatean care a lasat ceva in urma lui.Sa nu uitati de Dragnea,singurul detinator al proiectului de tara al PSD,prin care ne spunea de cele 8 spitale regionale, investitii in infrastructura,hidrocentrale,parc*ri industriale si alte inventii si minciuni marca PSD.
Iuliana pe 10 Mai 2024, 07:49
#2
???
Care e garanția celor spuse de Daciu ?
American? pe 10 Mai 2024, 07:17
#1
Chiar american?
Am văzut că până acum au făcut numai bine pe unde au fost. Duc doar războaie pentru menținerea păcii. Gratis. Peste tot în lume.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.