Telenovela de la Nenciulesti - Secretara a facut un copil primarului, a riscat puscaria. Fosta sotie s-a razbunat

07 Mai 2024, 12:14 | 1075 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sandu

Telenovela de la Nenciulești continuă! Sandu Vilcu ex-primar PSD de Nenciulesti, candideaza din partea PNL! In anul 2016, Sandu Vîlcu a fost demis din funcţia de primar al comunei Nenciuleşti.

Decizia a venit ca urmare a unei hotărâri definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care Vîlcu a fost declarat incompatibil.

Pentru că interesul comunităţii o cerea, primăria din Nenciuleşti a avut in 2016 administrator public.

Întâmplător sau nu, funcţia a fost scoasă la concurs imediat după ce Sandu Vîlcu, ex edil şef, a fost declarat incompatibil şi, pe cale de consecinţă, nu a mai putut candida pentru un nou mandat.

De altfel, mişcarea cu administratorul public, în cazul primarilor găsiţi incompatibili, este împământenită de mult în judeţul Teleorman.

Tot in 2016, fosta sotie a lui Sandu Vilcu a candidat la primaria Comunei Nenciulesti, drept razbunare pentru faptul ca acesta o insela cu secretara primariei!

Cite nu a facut Sandu sa nu ii iasa nevasta primar: a facut flotanti, a carat lume la vot cu masina proprie, a dat pachete! Se pare ca aflat la criza virstei a 2 a, acesta a divortat, desi avea 2 fete de virsta cu secretara UAT-ului, pe care o instalase in apartamentul din Alexandria, ce apartinea familiei!

Intrucit in comuna Nenciulesti se afla si ferma agricola a lui Nae Tatu, a ajuns cu sprijinul acestuia consilier personal al primarului Victor Dragusin, caci incompatabilitatea l-a lasat fara loc de munca, adica somer!

Dar telenovela nu se opreste aici, Sanducu o ia de nevasta pe secretara primariei, ii toarna un copil si candideaza in 2024 din partea PNL la primaria Comunei Nenciulesti, caci PSD-ul nu renunta la actualul candidat.

Gurile rele spun ca pe linga tineretea si nurii secretarrei, Sanducu a apreciat loialitatea acestei, caci a refuzat emiterea referatului de suspendare, cind a fost declarat incompatibil, desi acest lucru i-a adus o plingere la DNA tinerei amante!

Oricum Sanducu e adeptul zicalei: "Incaleca si .ute, descaleca si dute!", asa ca si actualul mariaj scirtie! Sa il aplaudam pe primar, om frumos si gospodar! 

https://www.youtube.com/watch?v=5ezCFPwAiuU

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Vlaicu Petre pe 08 Mai 2024, 10:27
#2
AUTORITATI COMPLICE CU HOTII
Si Parchetul,Politia si Justitia fac nani,iar cand se trezesc stau tot cu ochii inchisi.Bravo autoritati ale statului.
Avocat Buzduga Ion pe 07 Mai 2024, 17:52
#1
Nevasta se inseala, dar se pastreaza!
Primarul se tine cu secretara, cu contabila, cu amindoua, ba chiar si deodata! Ca d'aia fura, pentru: casa, nevasta, copii, amante, joc*ri de noroc, bautura si chefuri cu prietenii!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.