Atentie marita la "curvele" din politica. Vor sa faca jocurile pestelui

07 Mai 2024, 11:42 | 842 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Daca nu am sanse sa castig Primaria, de ce candidez?! De ce nu lasa scena libera, ca sa putem vedea bine, pentru cei care au cu adevarat sanse sa castige?

Pot cere alegatorilor sa fiu votat consilier local independent sau sustinut de un partid.

Din postura de consilier se poate reprezenta foarte bine comunitatea. Ei nu vor sa reprezinte turnenii, urmaresc alte scopuri. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
micObservator pe 10 Mai 2024, 14:42
#2
Candidatura lui SILIMON
PREOTUL MASON SILIMON, directorul scolii din Catanga, ii face joc*rile lui Danut Cuclea. Initial a fost c*rtat de PNL dar nu a vrut sa faca echipa cu DACIU. Intrebati-l pe SILIMON de ce e fosta sotie pe lista de consilieri a lui Danut si din ce loja face parte impreuna cu MASONII Cuclea si DRAGUSIN !!!!



Dati voi informatia mai departe!
Mihaela pe 08 Mai 2024, 10:22
#1
Foarte simplu de explicat,dar greu de inteles
Pentru o parte dintre alegatori,bineinteles.Metoda asta cu multi iepurasi care alearga pe langa sacalul sef,este patentata de catre Ciuma Rosie redenumita PSD,cu scopul de se imparti intre mai multi voturile,iar cel ce obtine cele mai multe dintre cele si mai putin exprimate,sa fie dat castigator.Mai ales in aceasta nefericita conjunctura in care ne-au adus,facand o lege stramba cu alegeri intr-un singur tur de vot.Pe cine reprezinta un asazis castigator cu 15-20% din totalul de cetateni prezenti la vot?Si uite cum stati inca 4 ani cu boala grea pe voi.Dar poate multi dintre cei ce se fac ca nu stiu sau nu vor sa priceapa asta,chiar o merita.Hai,minte multa ca prostia si rautatea se vad de la mare distanta!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.