Securitatea isi muta afacerile de la Dragnea la Longin. Nicoleta l-a usurat pe Niculae de efortul mutarii

06 Mai 2024, 10:44 | 3028 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Longin

Liviu Dragnea a fost sageata oamenilor fostei Securitati. Acum e trecut pe linie moarta si mai apare, din cand in cand, la cratita sau a fost trecut la cratita.

Teldrumul nu a fost al lui. Fermele Dona si Salcia au fost trecute la olteanul Longin. Singura lui afacere pare sa fie ferma Lita. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Lingi unu pe 11 Mai 2024, 22:54
#4
Nimic
Nicio replică la prostiile afumate de prostii lui Dragnea Mari dobitoci aesti oamenii care l-au dat de gol pe prostul de Dragnea .
Puty -neanyv și stefa Dragnea pe 08 Mai 2024, 20:26
#3
Marele Longin
Marele Longin nu va fi ca noi care l-am prostit pe tala meu Liviu Dragnea alături de Ilie dragne. Și am distru S tot pe ce am pus mina .iar tatăl meu a stat la Rahova cu chirie. Și cu ajutor de la cei apropiații.
ion pe 06 Mai 2024, 14:05
#2
Baraba
Un hot si neam prost .Nu-l mai amintiti sa-l uite lumea.
Brabete pe 06 Mai 2024, 13:20
#1
Ei nici chiar asa!
Niciolaie i-a vindut lui Longilin SC CEREALCOM SA,adica vre-o 10 depozite de cereale in tot judetul, fabrica de ulei de Rosiori, plus ceva pamint!Asa ca e bine, ca vine Nea Stanescu capitan de judet Teleolt! cheese
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.