Mesajele lui George Daciu si Cuclea Danut. Daciu e de-al nostru, Cuclea se crede superior, un fel de tatuc deasupra tuturor

06 Mai 2024, 09:24 | 864 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Paste
Daciu este prezent in mesaj (va trimit). Familie, prieteni, sarbatoriti si un simplu Hristos a Inviat! 
 
Cuclea: Azi, in zi de sarbatoare (noi nu stiam cand e sarbatoare, ne spune el si cand e Pastele) sa coboare (de unde sa coboare, ordona sa coboare) si continua sa ne dea sfaturi, el fiind un fel de Dumnezeu, asa se crede, iar noi suntem pacatosi, barbari. 
Cuclea nu ne ureaza nimic de familie, de prieteni. Se pot spune multe despre mesajul lui Danut dupa zicala "un prost arunca o piatra in apa".
 
George Daciu - "Dragi prieteni,
În această zi de sărbătoare, vă trimit cele mai sincere urări de Paște! Sărbătoriți alături de cei dragi și să vă bucurați de fiecare moment special alături de familie și prieteni. 
Hristos a Înviat!
Cu drag,
Daciu Georgel"
 
Cuclea Danut - "Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!"
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
..... pe 06 Mai 2024, 15:08
#3
Ciuma rosie
Trebuie să scăpăm de acești analfabeti pupinc*riști-psd,care nu vor dezvoltare și numai propriul interes.
Gigi pe 06 Mai 2024, 12:50
#2
Prostu i si fudul ca de aia este prost
Asta este diferenta dintre un prost si un om cu carte si de succes.Prostul aduna pe linga el ce gaseste sa ramina el seful.
O zona de saracie si promiscuitate pe 06 Mai 2024, 09:56
#1
CUCLEA E OGLINDA ORASULUI
Oare lui Cuclea cine-i scrie disc*rsurile astea gretoase si pompoase de care e complet strain,ca pe cele ale lui Mohanu stim cine i le scria.Piticul asta este superior doar prostilor,slugilor si al celor ce-si nu-si platesc taxele si impozitele,care nu respecta legile si nu tin cont de niciuna din normele de convietuire dintr-o comunitate.Si nu e singurul,la asta contribuie si institutiile care-i apara pe cei antifonati cu smoala si lipsa de educatie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.