Muzica trista cantata de un copil - Luisianna Virdol - asta se promoveaza de catre anumite cercuri din Turnu Magurele

03 Mai 2024, 22:08 | 1756 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Catedrala

Parca nu-i sta bine unui copil sa cante astfel de cantece. Fata are talent pentru muzica populara, dar alte melodii, nu trebuie chinuita.

Traditia e traditie si are anumite limite, rostul ei. Multi cred ca strainii apreciaza asa de mult traditia noastra. De foarte multe ori ne privesc ciudat si ne cred inapoiati cu astfel de practici.

Exemplu "Made in Romania", cantata de fotbalistii lui Inter, e o bascalie. Promovarea excesiva a traditiei, fara progresul societatii, inseamna inapoiere. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Am avea si noi o dedicatie muzicala pentru ei pe 04 Mai 2024, 09:55
#1
MERGETI IN NUMAR CAT MAI MARE LA VOT
Asta poate fi un semn pentru ceea ce ne asteapta daca vor ramane la conducere cei din PSD.Baietii astia de azi ne pregatesc pentru ce e mai rau.Aveti mare grija ce votati,pentru ca inca 4(patru)ani sunt deja prea multi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.