CSM Cetatea Turnu Magurele - Vedita Colonesti - 0 - 4. Bani foarte multi cheltuiti fara sa construim ceva

03 Mai 2024 | 1062 vizualizări | 12 comentarii
Cetatea Turnu Magurele
Cetatea Turnu Magurele

Asta e Danut Cuclea si astia sunt oamenii promovati de el. 15 miliarde in fiecare de an, de cativa ani. Cel mai important: timpul trece si noi nu ne alegem cu nimic. 

Comentarii (12) Adaugă comentariu
Leu pe 07 Mai 2024, 22:01
#12
M..e
Pai tu ce valoare ai turescule ? Îți spun eu valoarea ta ...un lăkios .asta ești și un frustrat .la munca gloabo
Turescu pe 06 Mai 2024, 23:17
#11
Pt Leu
Tu èsti leu sau leuț ? Ești din ăia care îl plîngi pe Gelu sau tu îl plîngi pe Bădoi ? Ultimul nu are nici o valoare !
Leu pe 06 Mai 2024, 17:39
#10
Pnt turis și turnean
Pai de ce nu veniți ma voi sa faceți ekipa nespalatilor ? Ba jumarile drecu ...nu mai vorbiți ba voi de fotbal. Stați și comentați ca niște slugi împuțite a PNL sau a lui cra.ea .frustrații pulii care nu ați realizat nimic în viata voastră. Veniți ma la stadion și vorbiți cu Vali badoi .dar nu veniți ca va pisati pe voi țărani borati ce sunteți.la munca gloabelor
Turis pe 06 Mai 2024, 13:42
#9
Futbool
Leul este veșnicul sugaci analfabet, nu înțelege fenomenul il pupa în c*r pe nasote.
turnean pe 06 Mai 2024, 11:27
#8
pentru leu sau leutu
bai leu sau pisica se mai întâmplă accidente sa nu intre mingea dar sa iei 4 acasă după ce ești susținut plătit cu stadion si cu condiții ce dracu nu vezi realitatea si cauți sa ascunzi gunoiul sub covor? taci
leu pe 06 Mai 2024, 10:27
#7
pentru janghina de soricel
bai bulangiule de soricel care esti, in 1 rand nu sunt pesedist ma ..da ? de ce nu vi ma tu pulica sa faci echipa sau sa o antrenezi ? sau vino macar si vorbeste cu vali badoi .de ce nu ai c*raju asta ?! bai rahatilor, nu mai fiti ma asa de rai si ranchiunosi bai giviile drecu ce sunteti invidiosi si frustrati.j**urilor
Soricel pe 06 Mai 2024, 08:34
#6
Pentru Leul fara valoare
Primul semn de analfabetism functional al oamenilor care activeaza in fenomenul fotbal,este venit tocmai din partea celor ce-i apara pe marii "specialisti" din fenomen.Un elev din clasele primare nu poate avea un asemenea mod de exprimare si abordare a lucrurilor,nici daca se joaca in jurul blocului.Si cand ma gandesc ca astia ca voi mai au si drept de vot.O sa mancati din fotbalul pe care vi-l da PSD si o sa-l platiti de o sa va usture.Nu-i destul ca traiti in intuneric si incertitudine,mai si aplaudati.Aici v-au adus nemernicii care va conduc de atatia ani.
leu pe 05 Mai 2024, 16:19
#5
pentru j**urile astea care comenteaza si se pricep ei la fotbal ! m..e cu ca..t
pai veniti bai voi cacatilor si antrenati si conduceti echipa..mizerilor ce sunteti.ce vrei ba gunoaielor sa jucati cu segarcea vale de la 11 iar la botu c ? de unde sti ma tu cacatule care comentezi ca badoi e analfabet ? ai stat tu de vorba cu el ? vino ma pisatule care te crezi ca esti bun la fotbal, si stai de vorba cu vali badoi...si la urma sa vezi daca e sau nu analfabet.j**urilor care sunteti comentati pe aici ca niste cacati ambulanti.rusine sa va fie habarnistilor de fotbal.
George pe 05 Mai 2024, 09:01
#4
Plecați acasă
Demisia Babadac, demisia Bădoi !
Cetatea pe 04 Mai 2024, 21:26
#3
Nasote
Cine la mințit pe badoi ca e bun de antrenor parandaratu piticului.
Gîdea George pe 04 Mai 2024, 21:04
#2
Sa va fie Rușine
Primare,sa îți fie Rușine.

Din banii noștri hrănești niște dobitoci ca escrocul Babadac,analfabetul de Bădoi, și mizeria de Stelică Zariosu .

Cum sa vina o echipa de țara cu 1.000 de locuitori și sa te bată in așa manieră acasă .

Ce antrenamente fac jucătorii, sau nu fac deloc.

Analfabetului de Bădoi chiar nu ii este rusine?

Bou de Babadac nu are nici o performanță,este zero din punct de vedere fotbalistic,e clar că împărțiți banii pe care ii furați de la fotbal, altfel nu îl țineai pe aici .

Bugetul pe care ii dai la fotbal,iar o mare parte ajung in buzunarul tău,ai putea sa ii folosești in multe altele probleme ale orașului .

Cât credeți ca o sa n-ai furați,vi se apropie vremea când o sa pierdeți primâria, gunoaielor
Ovidiu Pena pe 04 Mai 2024, 10:33
#1
NU fotbalul este prioritar
Pentru a stopa risipa banilor dati pentru echipa de fotbal locala,trebuie oprita si sponsorizarea de catre toate firmele care arunca acesti bani pentru un fenomen prea mult discutat si care nu conteaza prea mult pentru economia si viata comunitatii.Eforturi financiare si energie consumata doar pentru orgoliul unora din conducerea Primariei Turnu Magurele.Sposorizarie ar trebui redirectionate catre scolile unde elevii au rezultate insemnate,dar si pentru elevii care nu au suficiente resurse financiare in actul de invatamant.Mari nevoi sunt si pe la azilul de batrani si pe la persoanele cu nevoi,saracite in ultimii ani,si care isi voteaza in continuare calaii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.