Strada HCC, Turnu Magurele: hotie cu acte - au cumparat utilaje pentru firma TCC si asteapta sa o reabiliteze cu alti bani, in alt proiect

02 Mai 2024, 08:33 | 4919 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Strada HCC

Ne scriu cititorii - Strada HCC (de la Central): s-a inceput reabilitarea in urma cu aproximativ 2 ani. Firma care a lucrat e a primarului Tismanaru TCC, Dracea. Au schimbat canalizarea si atat.

Primaria spune ca vrea sa o largeasca si ca trebuie mutati stalpii, e nevoie de alt proiect, birocratie si ca urmeaza sa continue lucrarile.

E clar ca s-au apucat de lucrari si au furat, directionat, banii in alta parte, pentru alte afaceri sau interese ale lor si asteapta sa faca alt proiect, alti bani, pentru a continua.

Noi stam in poluare (inghitim praf) si ne distrugem masinile. La un moment dat au pus nisip amestecat cu cenusa de la UVCP.

Primaru si Tismanaru sunt niste nenorociti proiectati si construiti din coruptie. Ar trebui sa blocam strada. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Fane pe 03 Mai 2024, 15:23
#9
pentru # 8
Da fratele meu, hai să-l votam pe iordan segiu,un om tânăr, integru, care e la început de drum în politica,condiții enumerate de tine.

Ce zici, îți convine? Sunt sigur ca nu.
ZicSiEu pe 03 Mai 2024, 11:09
#8
Hoție
Cum toții știm ca toți parlamentarii sunt la fel de hoți. Trebuie sa votam pe. Cineva nou care vreau scaunul primarului, total nou chiar și ca partid. Cei mai corecți sunt cei care sunt la început de drum, pe parc*rs ajung și ei sa fure. PSD, PNL, usr etc etc nu trebuiesc votați. Trebuie sa ne orientam către cei noi sperând sa facă ceva în următorii 4 ani după, sa alegem pe altcineva nou și să nu-i lăsăm la putere prea mult ca toți se strică.
Dinu pe 03 Mai 2024, 08:38
#7
Atata stiu atata fac
Daca asta ar fi prima si singura hotie facuta,cu adevarat singura hotie a PSD,nici macar nu ar fi fost retinuta.Numai ca sunt atat de multe incat cetacenii s-au obisnuit cu astfel de practici haiducesti,cu banii publici.
Mirel pe 02 Mai 2024, 21:31
#6
Strada HCC este imaginea orasului
Avem pista pentru biciclete! Multumim! Sa faceti o pista pentru biciclete si pe strada HCC!
Catalin Tanase pe 02 Mai 2024, 17:45
#5
1.579.203lei tocati de primarie pentru refacerea HCC
Reabilitare strada Horia, Cloşca şi Crişan din municipiul Turnu Măgurele”, cu o valoare de 1.579.203 lei, bani primiti de la guvern prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

Acesti bani au virati catre Primarie in 2023. Dupa cum stiti, Primaria este obligata sa cheltuie banii in anul 2023.

Poate ne spune CUClea pe ce a cheltuit acesti bani in 2023 daca strada nu este refacuta si este impracticabila.
Sandu 69 pe 02 Mai 2024, 17:00
#4
.
Domnule primar, de-abia aștept alegerile, 3 ștampile am sa pun pe dumneata! Ce incompetenți puteți fi.
Vasile pe 02 Mai 2024, 16:57
#3
XXL
Nimeni de pe str HCC nu o sa va voteze pesedisti nenorociți! Sau o sa va votam cind reparați strada,adică pe la anul..., mama voastră de bandiți.

Personal o sa ies la vot și am sa votez UDMR!
ilie pe 02 Mai 2024, 12:26
#2
borfasi
Primaria are parte la varf de incompetenti in primul rand. Va mirati ca sunt si borfasi?
Jean pe 02 Mai 2024, 09:51
#1
Caz penal!
Daca au luat cenusa de pirita de la UVCP e caz penal, caci e deseu periculos, toxic si nu poate fi folosit in constructia de drumuri! Insemna ca au ingropat un deseu toxic, coroziv, care atenteaza la viata si sanatatea nostra!O carota in drum poate edifica rapid acest fapt! Foarte grav, pe linga evaziunea fiscala, mai importanta este sanatatea cetatenilor! Moartea pe drum si sub drum! excaim excaim excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.