Experti in furtul calificat al alegerilor (numai aici le sta capu'): Cazul Turnu Magurele, Ciuperceni, Lita, Putineiu.

25 Aprilie 2024, 17:49 | 927 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Flotant

Cum se procedeaza. Primaria Turnu Magurele este foarte importanta pentru aceasta zona. Mafia politica stie cine si cum voteaza.

Se face un calcul si se obtin vize de flotant pentru locuitori din comunele din jurul orasului Turnu Magurele. In anul 2020, Lita, Ciuperceni, Putineiu au fost castigate de asa-zisi primari PNL.

In anii fara alegeri sunt in medie 350 vize flotant (resedinta) emise la Turnu Magurele. In anul 2020 au fost  eliberate 1.591 vize flotant. Aici nu e oras studentesc, nu e un pol economic, din contra de aici se pleaca in alta parte. 

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Turnu Măgurele Localități deservite: Beciu, Călmățuiu, Ciuperceni, Crângu, Dracea, Islaz, Lița, Lunca, Plopii-Slăvitești, Putineiu, Saelele, Salcia, Seaca, Segarcea-Vale, Slobozia Mândra, Traian, Turnu Măgurele, Uda-Clocociov.

In anul 2020, Teleormanul a fost castigat de PNL. Culmea, toate orasele din Teleorman au fost castigate de PSD! In tara e invers: orasele voteaza spre dreapta, ruralul spre stanga. PSD Teleorman alege sa piarda votul in multe comune pentru a ramane cu orasele. 

Mafia stie cu cine voteaza fiecare casa. Luand votanti PSD din comunele din jurul orasului, pentru a-i face flotanti la Turnu, au lasat majoritar electorat PNL. Si-au pus oamenii sa candideze pe listele PNL (Ex. Ciuperceni si Lita). Inainte de alegerile locale din anul 2024, oamenii Mafiei politice au trecut la PSD.

Tabletele din sectiile de votare le-au creat probleme mari acestor hoti. Exemplu: votul multiplu si mortii  sunt tehnici iesite din uz. Trebuie sa se descurce cu vizele de flotant si mita electorala.

Ce faci cand votantii tai s-au dus la cimitir si au venit altii din urma, care nu vor sa auda de Mafie. E din ce in ce mai greu sa furi alegerile.

Turnu Magurele are un electorat majoritar anti PSD. Se incearca fragmentarea electoratului la fel ca la alegerile din 2020.

Si asa e foarte greu: diferenta s-a micsorat la fiecare alegeri. Claudiu Cracea a fost printre putinii din PNL care a luptat cu Mafia politica. Conducerea judeteana a PNL si pesedistii din jurul lui Dragnea l-au lucrat. 

Sefa la Evidenta Populatiei Turnu Magurele este fata vicelui Cristea Florentin.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Treziti-va ca vin vremuri grele pe 26 Aprilie 2024, 08:45
#4
Fara PSD,ce dracu e asa greu de inteles?!
O singura concluzie trebuie trasa in urma acestor practici ticaloase,NU MAI VOTATI PE CEI DIN GASCA DE TRADATORI SI JEFUITORI AI PSD.Nu v-ati saturat de cat a ras si a injurat intreaga tara Teleormanul si pe Dragnea?Naravurile si obiceiurile lui s-au perpetuat pe la toate ramasitele lasate de catre el prin majoritatea conducerilor din primariile oraselor si comunelor din judet.E atat de simplu ce puteti face in cabina de vot,incat nu trebuie sa dati nimanui socoteala pe cine ati pus votul,si nici teama ca veti putea pati ceva rau din partea sobolanilor rosii.Odata plecata si destructurata gasca PSD,impreuna cu toti raspandacii lor,in sc*rt timp se va simti si o schimbare reala in viata comunitatii.Asadar,alegeti pe oricine in afara de PSD!
Oricine pe 25 Aprilie 2024, 21:56
#3
Nonea minte ca să și ia pământ
Oameni buni primarul comunei Lița, Nonea...este cel mai mare hoț . Se muta de la partid la altul ca să câștige primăria să și acopere furtișagurile pe acte le a făcut.Este cel mai mare hot și pervers. Merita la pușcărie
..... pe 25 Aprilie 2024, 21:24
#2
Ciuma rosie
DOI PROSTI!!
Litean pe 25 Aprilie 2024, 20:44
#1
None si Stoicea
La Lița, None care este pesedist comunist a candidat in 2020 la PNL . Acum a trecut din nou la PSD ! La Ciuperceni, la fel Stoicea a candidat la PNL fiind pesedist si acum a trecut la partidul său, adică PSD ! Votati acum contra acestor cameleoni politici, acestor hoti, capi ai clanurilor mafiote !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.